Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka odmítla kojit své dítě: Vypadá jako mimozemšťan!

Autor: bop - 
5. února 2017
21:55

Indická matka Priyanka Kumari (25) porodila holčičku, která trpí vzácnou vrozenou nemocí. Podle ženy vypadá dítě jako mimozemšťan, a tak ho zarytě odmítá kojit. Ona i její manžel Balindra Mahto (34) jsou přesvědčeni, že je holčička prokletá. Dívenka budí v celém okolí vlnu rozruchu, lidé si ji přijíždějí prohlédnout na vlastní oči. Podle některých by mohla být inkarnací některého hiduistického boha.

„Ve snu bych si nepomyslela, že v životě projdu takovým traumatem. Tohle dítě není normální jako ty ostatní,“ sdělila zděšená matka britskému listu The Mirror. „Proklínám se za to. Když jsem ji poprvé viděla, byla jsem šokovaná. Říkala jsem si – jak jsem mohla porodit něco takového? Teď se obávám o její budoucnost,“ pokračovala mladá žena.

Děvčátko, které zatím nemá jméno, trpí vzácnou vrozenou poruchou, kdy je tělo pokryté zvrdlou schránkou z kůže, holčička má navíc na hlavě nevzhledný výrůstek a vypouklá očíčka. Díky tomu si někteří lidé myslí, že by mohla být inkarnací nějakého hinduistického boha, její rodiče to ale vidí černěji.

„Jsem úplně zmatený. Nevím, co mám dělat. Jen následuji instrukce od lékařů z nemocnice. Bůh jí mohl dát zdravé dítě. Ale teď, cokoli se stane, je to dané. Modlím se, aby měla zdravou budoucnost,“ vyjádřil se otec postižené holčičky.  „Modlila jsem se a čekala jsem zdravého chlapečka nebo holčičku,“ nechápe prvorodička.

Hunt ( 6. února 2017 21:31 )

Souhlas,vždyť ten Zeman nemusí být všude!

Hunt ( 6. února 2017 21:28 )

Xeen ( 6. února 2017 13:19 )

Modlila se a zrovna tentokrát náhodou byl její bůh někde na flámu. Bohové v poslední době chlastaj nějak často a vůbec neposlouchají ty, co se k nim modlí.

..krakonos500 ( 6. února 2017 12:43 )

Biologickým otcem bude carmin. Tlamičku to má rudou.

zidoniusek ( 6. února 2017 12:18 )

ty makaku pitomý,co to tady meleš? nauč se češtinu a pak vyváděj!

Zobrazit celou diskusi