Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Posílejte mi chloupky z ohanbí! Vyzvala umělkyně na erotické výstavě

Video se připravuje ...
VIDEO: Ladislav Novák/BPŽ
10. února 2017 | 06:00

V obchodním domě Kotva je ve třetím patře koutek věnovaný umění. Již se zde vystřídalo několik zajímavých umělců. Zatímco si přijdete vybrat nějaký pěkný kousek oblečení, můžete si nákupy zpestřit prohlídkou erotických děl, která zde budou k vidění až do dvaadvacátého února.

Německá módní návrhářka v rámci výstavy přivezla své exkluzivní a značně výstřední modely z latexu a podobných materiálů. Samozřejmě že na nošení takových kousků oblečení musíte být buď hodně odvážná, nebo být stoupenkou BDSM komunity. Sama návrhářka během vernisáže procházela po galerii s bradavkami zakrytými pouze kamínky Swarowski. 

Česká umělkyně Alena Kupčíková, která se proslavila svými obrazy tvořenými z chloupků ohanbí, nemohla mezi vystavovanými umělci chybět. Vyzvala mimo jiné Čechy, by jí posílali materiál, neboť jí chloupky docházejí. Procházející ženy s umělými penisy a otroci v maskách ji – ani nikoho jiného – nijak nepobuřovali, dokonce slíbila, že na příští svou vernisáž oblékne něco z dílny německé návrhářky.

 

Video se připravuje ...