Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Čech v Anglii čtyřikrát znásilnil ženu: Dostal 14 let!

Čecha odsoudili v Anglii za několikanásobné znásilnění.
Čecha odsoudili v Anglii za několikanásobné znásilnění.  (Autor: Koláž Blesk.cz)
Autor: aba - 
13. února 2017
18:01

Čech žijící v Anglii Ladislav R. (41) byl tamním soudem odsouzen ke čtrnácti letům vězení za znásilnění. Informaci přinesl server Daily Star.

Muž se do Anglie přestěhoval v roce 2011 poté, co byl v Česku propuštěn z vězení, kde si odpykával trest jedenácti let odnětí svobody za krádež. Podle obžaloby měl v roce 2013 s obětí a dalšími dvěma lidmi vyrazit do baru v městě Bolton, kde bydlí.

Žena vypověděla, že chtěla z baru odejít, ale Ladislav jí to zakázal. Potom sama opustila bar a muž ji pronásledoval, zatlačil do postranní uličky a začal jí vyhrožovat. Několikrát ji i udeřil do tváře a jinde na těle a žena utrpěla několik podlitin a modřin. Poté jí měl vyhrožovat nožem se slovy „jednoho dne tě zabiju“, a čtyřikrát znásilnit.

Čech obvinění u soudu popíral, ačkoliv se přiznal k předchozímu fyzickému napadení jiné ženy a tvrdil, že sex nebyl vynucený. Soudce mu ale neuvěřil a byl mu vyměřen trest čtrnácti let odnětí svobody.  

beda88 ( 13. února 2017 19:22 )

máš pravdu. v článku se píše, že si odseděl 11 letý trest za krádeže. to by nedostal ani za vraždu, nebo kdyby ukradl korunu sv. Václava. Plesk zase září

havran2 ( 13. února 2017 18:25 )

Kdyby to byl cikán,tak by Blesk žádnou diskusi nedal a přes oči by měl černou čáru ! ! !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání