Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Detaily k děsivému nálezu v Míšině pokoji: Kde našli policisté sperma?

Autor: aba - 
14. února 2017
10:28

Míša Muzikářová je nezvěstná už více než měsíc a policie stále nemá žádnou přímou stopu, které by se při pátrání mohla držet. Podle MF Dnes je i stopa se spermatem, která se objevila před několika dny, neprůkazná.

Deníku měl jeden z policistů pracujících na případu prozradit, že stopy spermatu se našly na dívčině prádle, které už ale bylo vyprané. To, v kombinaci s faktem, že s matkou bydlela v malém bytě 1+1, kde dívka neměla vlastní pokojíček, může znamenat i to, že se dívčino prádlo znečistilo v pračce od toho matčina. „A právě to snižuje sílu důkazů,“ vyjádřil se policista. Otázka, jestli se policistům podařilo z vypraného prádla určit, komu vzorek DNA patří, zatím zůstává nezodpovězená.

Hlavním podezřelým v případu byl matčin přítel Otakar S. (†38), kterého policie několikrát vyslýchala, a dokonce si údajně vyžádala jeho dřívější propuštění z psychiatrického oddělení, kam byl převezen poté, co se pokusil poprvé spáchat sebevraždu.

Policisté měli věřit, že je Otakar ke ztracené dívence dovede. To se však nestalo a muže našli 30. ledna mrtvého v jeho pronajatém bytě na Plzeňsku. Pitva prokázala, že spáchal sebevraždu oběšením. Spekulace o tom, že měl zanechat hned dva vysvětlující dopisy na rozloučenou, policie nepotvrdila.

Faktem však zůstává, že Otakar S. byl již jednou obviněn v souvislosti s obtěžováním a pohlavním zneužíváním jedné z Míšiných kamarádek. Na internetu se měl vydávat za čtrnáctiletého chlapce a vylákat dívku na schůzku. Pak ji několik hodin vozil v autě po okolí, a ačkoliv věděl, že dívce ještě nebylo patnáct let, nabídl jí částku okolo dvou tisíc korun za pohlavní styk. To dívka odmítla a Otakar ji odvezl zpátky domů. Vše se pak ohlásilo na policii, která započala řízení. 

Po zmizelé dívce policie i nadále pátrá, avšak přiznává, že stále nemá žádnou stopu.

Vše o pohřešované Míše Muzikářové čtěte ZDE

lie.z.vie ( 14. února 2017 15:43 )

Proč píšeš hovadiny, bejku?

lie.z.vie ( 14. února 2017 15:40 )

Ty se už zase vyžíváš v prasečárnách, kašpare.

janetazahro ( 14. února 2017 15:36 )

 BEZODKLADNE : naprosto souhlasim, jedine poradne zmacknout oba dva otu i matinku. Bohuzel ted uz jen matku a snad babinu . Postup policie je tragicky ! Páni, teda s tim vypranym spermatem to je zase neco. Plesk se pominul .

bezodkladne ( 14. února 2017 15:24 )

 Tahleta falešná humanita vůči potencionálním vrahům je ostudná. Kdyby Otíka pořádně zmáčkli,tak by to vyklopil a byl by konec smutného příběhu. A nemusel by se bulvár na tom živit jako klíště.

vavrjan ( 14. února 2017 15:00 )

 Od samého počátku je to zamotané a sebevražda podezřelého to ještě více komplikuje. Já si myslím, že kdyby to udělal on, tak napíše dopis na rozloučenou a tam to uvede. Pokud byl rozhodnutý umřít, tak proč to nezdělit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání