Adela Banášová byla v šoku, když ji její milenec Viktor Vincze překvapil žádostí o ruku. Tohle opravdu nečekala. „Tak my jsme si o takových věcech zlehka povídali, ale netušila jsem, že by se to mělo stát takhle,“ řekla v rozhovoru pro rádio Fun. „Na kamery jsem zvyklá, ale… takhle ne,“ přiznala dojatá moderátorka.

Adela mu už prý před časem naznačila, že si nepřeje, aby se vyslovil před lidmi. „Já mu ještě říkám: Prosím Tě, Vikino, nedělej to před lidmi,“ řekla s tím, že se bála, aby se jí nezeptal během přímého přenosu předávání televizních cen.

Moderátorka navíc všechny udivila tím, že si krátce po žádosti prsten z ruky sundala. „Nemám ho,“ cituje její slova Čas.sk s tím, že nic víc k tomu neřekla, protože rychle nasedla do auta a odjela.

I její bývalý přítel Petr Modrovský údajně věděl, že si to Adéla takhle nepředstavovala. „To není pro ni,“ řekl pro Topky.sk. Adela je z žádosti pořád rozčarovaná. „Z toho, co se stalo, jsem pozitivně zmatená, těším se a ostatní budu řešit postupně,“ dodala.

Fotogalerie
26 fotografií