Když odcházel ve středu Tomáš Řepka z akce, kde se křtily tři poetické knihy, netušil, že se za malý moment provalí jeho nový vztah s moderátorkou Kateřinou Kristelovou.

„Nic nechci komentovat,“ řekl Blesku Řepka. Sdílnější není ani Kristelová. „Po minulých vztazích a zkušenostech nic nebudu komentovat. Musím brát ohled na mou dceru Claudii, která je ve věku, kdy by jí to mohlo ublížit,“ zaslala své vyjádření Kateřina.

Podle dobře informovaného zdroje jsou spolu už více než dva měsíce. „Tomášovi se Kačka hodně líbila, a tak si s ní začal psát na internetu. Pak si dokonce na ni sehnal telefon a překvapil ji romantickou večeří,“ svěřil Blesku zdroj z Řepkova okolí.

Že se Tomášovi vnadná blondýnka hodně líbí, neskrývá ani na sociální síti. Pod fotku z večeře jí napsal: „Mooooooc ti to sluší!“ a doplnil několika smajlíky. 27. ledna se Kateřina pochlubila návštěvou u Louise Vuittona v Pařížské ulici. „My holky milujeme dárky,“ okomentovala dvě tašky. Je zřejmé, že si dárky nekoupila sama. A právě Řepka velmi rád Vuittona nakupuje.

Fotogalerie
39 fotografií