Aby usvědčila zákeřného primáře Leoše Máru v podání Roberta Jaškówa z braní drog, rozhodne se krásná lékařka Marika použít ženské zbraně. To se jí ale dnes večer stane osudným. Maričiny svůdné šaty, laškovné pohledy a Márův vztek vykonají své. Primář nad sebou ztratí kontrolu a ukáže, jak brutální dokáže být. 

Natáčení scény se herečce Andree Kerestešové, nyní už Růžičkové, bolestně připomínalo ještě dlouho potom. „Po téhle scéně jsem měla svalovici. I když byl Robert velmi ohleduplný a po každém záběru se ujišťoval, jestli mě nezmáčkl moc, tím, jak jsem se bránila, jsem používala zřejmě jiné svaly, než jsem zvyklá, a potom mě všechno bolelo,“ přiznává půvabná herečka s tím, že tohle natáčení nebude patřit k těm, na které by vzpomínala s úsměvem.

„Nebylo to příjemné. I když jsme byli na každém pohybu domluvení a samozřejmě jsem věděla, že to není skutečné a soustředila jsem se na to, abych to dobře zahrála, mi z toho nebylo vůbec dobře,“ vzpomíná na nepříjemné natáčení herečka. Drsné scény ze znásilnění uvidíte už dnes večer na Nově ve 20.20 hodin.

Video
Video se připravuje ...

Andrea Kerestešová o znásilnění v Ordinaci: Všechno mě bolelo! TV Nova

Fotogalerie
22 fotografií