Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Michael (15) zastřelil násilnického přítele své matky: Obvinili ho z vraždy!

Autor: lm - 
17. února 2017
17:30

Teprve patnáctiletý chlapec vzal brokovnici a zastřelil násilnického přítele své matky poté, co na ni muž při hádce vytáhl nůž a vyhrožoval jí smrtí. Michael Cole Whidden je nyní obviněn z vraždy.

K incidentu došlo ve středu brzy ráno v domě ve floridském městečku Mulberry. Paul Gregg Jr. tu měl obvinit svou partnerku Jessicu Whidden z nevěry, kvůli čemuž se strhla velká hádka. Muž nakonec popadl nůž a se zbraní v ruce vlítl za svou partnerkou do koupelny. U toho měl křičet, že „by si přál ji zabít a že ji bude tyranizovat tak dlouho, dokud nespáchá sebevraždu“.

Své matky se zastal patnáctiletý Michael, který si stoupl před něj a neumožnil mu vstup do koupelny. Paul Gregg Jr. měl následně odejít do obývacího pokoje, kde si sedl na sedačku. Chlapec odešel do svého pokoje a vrátil se s brokovnicí, kterou na násilníka namířil. Podle Michaela se pak Gregg zvedl a zamířil do ložnice, kde měla rodina další zbraně. Chlapec ho cestou zastřelil.

Michael řekl přivolaným policistům, že „už toho měl všeho dost“ a bál se, že když nic neudělá, tak Paul Gregg Jr. ublíží jeho mámě. Jessice Whidden přiznala, že její partner byl delší dobu násilnický, což ale nikdy neohlásila. Ženy se obvykle zastával její syn, který se ji snažil chránit.

Teenager byl po incidentu obviněn z úkladné vraždy. Zatím není jasné, jestli bude souzen jako dospělý.

oliiiii3 ( 2. dubna 2017 12:33 )

No a je to tady, ted jsem to psala na Chylkovou, pokud bude drzet a nebranit se tak muze cekat jen na smrt, chudak kluk, branil mamu a ted pujde za to do basy tem zavrazdenym to moc preji parchanti jedny. Kluka je mi lito. I když se divim ze si to ty mami nechaji. Ted za ni bude pykat.

europa ( 18. února 2017 07:24 )

Je to vina matky, která přivedla násilníka do rodiny, a jeho chování neoznámila policii. Teď má za to pykat její syn, který se snažil ji chránit. Zavřít to k.r.á.v.u na doživotí!!!

blah.. ( 17. února 2017 20:23 )

velka hanba systemu, ktory hrozi za dobre skutky basou

stepa10000 ( 17. února 2017 18:06 )

Matka byla kráva, že syna vůbec do takové situace dostala, protože žila s debilem. Chudák kluk.

DBBS ( 17. února 2017 17:59 )

vražda na tyranu není zločinem....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání