Po jen šestiměsíčním vztahu požádal Viktor Vincze (26) Adelu v živém vysílání o ruku. „Nějak jsem tušila, že to přijde, povídali jsme si o tom. Hlavně jsem mu říkala, ať to není v televizi! Trochu mě to tedy zaskočilo, ale ráda jsem řekla ano,“ popsala Banášová. Hned jak se vypnuly kamery ale prsten sundala.

„Nenosím ho,“ přiznala v sobotu v Praze. Někteří si to vyložili tak, že ji Vincze svým furiantstvím naštval, důvod je ale trochu jiný. „Mám trochu atypické prsty, silnější klouby. Prsten je mi tedy velký, tudíž hned putoval ke zlatníkovi, který ho musí upravit,“ vysvětlila Banášová Blesku.

Fotogalerie: Česko-Slovenský ples plný hvězd
119 fotografií

„Jestli ho ale budu nosit pak, nevím, mí rodiče taky snubní prsteny nenosí a jsou spolu šťastní dodnes. Kroužek na ruce není záruka šťastného vztahu,“ říká. Ale ráda by naplnila tradici a do roka a do dne se vdala.

 

K oltáři by prý Adela ráda šla už těhotná, se snoubencem prý už usilují o rodinu. „Bohužel to nezáleží jen na nás, ale taky na přírodě. Byla bych moc ráda, kdyby to přišlo, zatím ale nevím, že bych byla těhotná,“ svěřila Adela. Velkému snu o miminku už prý začala uzpůsobovat obsah svého diáře. „Už si hodně vybírám, které projekty vezmu,“ říká vyhledávaná moderátorka.

Fotogalerie
39 fotografií