Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Děsivá nehoda: Mladík nezvládl své BMW a vyletěl ze zatáčky. Od pádu do propasti ho zachránilo křoví

Autor: aba - 
21. února 2017
18:27

K nehodě došlo v pondělí krátce po poledni. Dvaadvacetiletý mladík tu na sjezdu z dálnice směrem na Prostějov se svým BMW vylétl ze zatáčky. Na vině byla podle všeho vysoká rychlost.

„Vlivem vysoké rychlosti v pravotočivé zatáčce nezvládl řízení, přejel do protisměru a poté havaroval do levých svodidel. Svodidla automobil prorazil a zastavil se o vzrostlé křoví na hraně několikametrové zdi nad ulicí Průmyslovou,“ shrnuje nehodu mluvčí policie Olomouckého kraje František Kořínek.

Řidič se při havárii zranil, ale z auta byl schopen vylézt sám, než byl převezen do Fakultní nemocnice v Olomouci. Dechová zkouška přítomnost alkoholu neprokázala. Škoda na autě se odhaduje na zhruba 700 tisíc korun a škoda způsobená na komunikaci na 300 tisíc.

„Po provedené prohlídce technického stavu havarovaného automobilu policisté na místě zadrželi osvědčení o jeho registraci. Jako příčinu havárie provedeným šetřením určili nepřizpůsobení rychlosti jízdy podmínkám provozu. Přestupek řidiče vyřešili uložením blokové pokuty ve výši 2 tisíce korun,“ uzavírá Kořínek.

hejpockej ( 21. února 2017 20:07 )

Magor vjel do protismeru, kde nemel co delat, a kde mohl zabit nevinny lidi, a dostane jen 2 tisice pokuty?

hejpockej ( 21. února 2017 20:05 )

„Přestupek řidiče vyřešili uložením blokové pokuty ve výši 2 tisíce korun...zatimco škoda způsobená na komunikaci je 300 tisíc." No hnus a border. Nase spolecnost ( z nasich penez) ted zaplati skodu co magor zpusobil na komunikaci, nehlede na vydaje v nemocnici, ktere se za lecbu magora vydalo, a magor zaplati jen 2 tacy a je vysmatej? Co je tohle za debilni zakony? Hlavne ze na lecbu nemocnych deti penize nejsou, na to se musi delat sbirky.

sluka ( 21. února 2017 19:59 )

Ja nevim, proc lide ty BMW kupuji. Vzdyt to auto dela jenom same urazy, srazi se, pada do propasti, rybnika a podobne.

moiaza ( 21. února 2017 19:46 )

 Jaká škoda, že to křoví neodstranili. Mohlo být o jednoho magora méně. Tak bude stále potencionálním vrahem. Jenou se mu to podaří, pokud do té doby sám sebe nezabije.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání