Online chat
Prémiová otázka
Foto
Milá Maruško, Vás to ale popohání. To je energie! A to ještě není v plné síle. Od 19.3. Vás nedokáže nikdo a v ničem zastavit. Prostě se potřebujete v něčem nastartovat, zapálit pro něco. Když to neuděláte, jako kdybyste shořela. Čísla to chtějí, Vy taky, tak do toho. Pomoc od manžela nečekejte, ten je spokojený se stavem současným. Nemá zdaleka takovou energii jako Vy, jen se poveze, ale nemůže za to. Prostě má potřebu klidu a neměnit nic, ani režim dne. Od 22.5. do 22.8. je ochoten smířit se se změnami. Tak toho využijte. Ať se vám oběma daří.
Prémiová otázka
Foto
Věro, prosím, napište mi na mail datum narození. Bez toho neumím odpovědět.
Prémiová otázka
Foto
Milá Ireno, duben nebo květen by Vám pomohly lázně, rehabilitace, masáže, cvičení... Od června dále pobyt v přírodě, chození po horách... je dost důležité pracovat jak s fyzickou stránkou, tak psychickou. Zde byste si mohla pomoci tak, že si vzpomenete na vše, co nebo kdo Vás kdy v něčem omezoval, zastavoval... Tato nedorozumění, zklamání nebo i strachy se usadily podél páteře a blokují ji. Během tohoto roku tak můžete rozpustit všechny tyto staré usazeniny. Na podzim budou vyplouvat na povch různé naštvanosti z minula, abyste se jich nadobro zbavila. Takže celý rok je pro Vás šance, abyste si zlepšila celkový stav. Držím palce.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Pavlíno, od poloviny června a dále se u Vás v životě objeví muž, u kterého budete mít pocit, že právě s ním chcete budovat další společný život. Něčím Vás okouzlí, zjevem, chováním nebo myšlením apod.
Prémiová otázka
Foto
Martino, prosím, nemám datum narození, neumím odpovědět. Buď ho napište na tento chat, ale viditelně, třeba velkými písmeny a nebo na můj mail.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, ano, vše co se bude dít od konce května je pro vás dva úspěšné.
Prémiová otázka
Foto
Milý Michaeli, máte zvláštní čísla, kdy Vaše mysl vnímá přes rámec něčeho - času, prostoru, rozumu... Problém je, že druhá strana to tak vnímat nemusí. Vám nezbude, než to tak brát. Vy víte své, ale nemůže to tomu druhému nutit a nebo čekat, až mu to dojde, protože mu to co tušíte Vy, nemusí dojít v tomto životě nikdy. Nemám čísla Barunky, tudíž nevím, jak to vidí ona a co cítí, jestli je něčemu zavřená napořád a nebo se to otevře a kdy. Vy osobně jste do narozenin otevřen citům, poohlédněte se po zájezdu, dovolené, kde by se Vám to líbilo nebo co Vás cvrnkne do nosu, najdete člověka nebo skupinu lidí, která Vás na něco nasměruje a kde byste mohl najít svou princeznu. Od května do narozenin nebude nic náhoda, vše bude mít smysl a důvod.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Jano. Gratuluji!!! Tolik let, jste oba šikovní. U Vás Jani, od konce loňského roku na další dva roky byste měla najít činnost, ve které se najdete a zviditelníte. Je potřeba vyjít ven a rozhlédnout se, v čem byste byla dobrá, co Vás chytne a co začít dělat jako přivýdělek nebo obživu. Tato finanční krize Vám měla dotlačit k nové pracovní aktivitě. Léto je pro Vás inspirací a konec roku hurá do něčeho, co pro Vás bude znamenat nové jistoty do budoucnosti. Manžel je dost unavený. 10.3.-10.6.je období, kdy má zbytky sil uplatnit tam, kde to pak aspoň půl roku pojede "samo". Nemůže si dovolit šlapat stále na plyn. Dojde u něj taky k přehodnocení, co je důležité a co není a příští rok je schopen a ochoten přijmout jiný životní rytmus.
Prémiová otázka
Foto
Milá Majko. Od prosince 2016 by se u Vás měly změnit energie čísel a měla byste více vnímat, co se Vám líbí a co ne. Od dubna pak své příjemné potřeby zapasovat do běžného života. Od narozenin přichází čas na osvobození se od omezení, odvaha na změnu v čemkoli, co cítíte jako tíseň, vězení apod. Otevírá se Vám srdce a chcete ho sdílet s někým nebo s nějakou aktivitou, hrou... Manžel to má jinak, ale to zřejmě vnímáte.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Péťo. škoda, že jste nenapsala hodinu narození, odpověď by byla konkrétnější. Takhle můžu jen napsat, že dcera má v životě překážky, ve zdraví a vztazích, ale jen proto, že má silné schopnosti léčitelské a sebeuzdravovací díky zkušenostem s prací se svým tělem po fyzické, duševní i emoční stránce. Je to šamanka, pouštějte jí hudbu, která Vás napadne a na tu, na kterou bude reagovat, ji nechávejte poslouchat. Rytmus a melodie jsou pro ni základ. Dotýkejte se jí, hlaďte, masírujte, drbejte. Hrajte si se živly, svíčka-oheň, vosk, voda v různých podobách, chození naboso kdekoli, foukání větru či dechu.... Od 28.3.se vše může lepšit. Napište mi pak na mail, jak to vypadá. S pozdravem Lenka
Prémiová otázka
Foto
Milá Dášo, od 15.2. do narozenin máte možnost udělat důležité rozhodnutí, které nemusí být zatím viditelné navenek, ale zůstane ve Vaší hlavě a počká na správnou dobu zrealizování. Po narozeninách přichází aktivní rok, řešení z minula, co stále je, ale už překáží a uděláte-li místo, pak přijde zapálení se pro nové myšlenky, plány, lidi, informace, aktivity..... Úžasný rok, kdy je jen důležité dovolit si dělat nebo myslet nějak jinak než doposud, tudíž se neomezovat, jen proto, aby bylo žití veselejší. Tím pádem se může začít dařit ve všem, kde to potřebujete.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, hlavně věci nekomplikujte. V tomto roce máte sebrat veškerou svou vnitřní sílu a odvážit se k zásadním krokům. Nebát se nové zkušenosti. Ať se týká práce, vztahu, bydlení nebo sebe sama. Od 22.5. jděte do všeho, co už dlouho připravujete, po čem toužíte, neomezujte se. Vše na zemi i v oblacích Vám přeje. Na podzim pak vykoukne i nějaký muž. Kolegyně je výborná psycholožka a má ji různé dary, o kterých buď už ví nebo k nim dojde. Její život však bude v určitých obdobích vypadat jako jízda na horské dráze. A Vy nemusíte být vždy spolucestujícím.
Prémiová otázka
Foto
Milá Jano, dceru čeká hodně práce a řešení,do 17.5.spíše v klidu přemýšlet a plánovat, co je pro ni lepší nebo výhodnější a od 17.5. na této myšlence cíleně a intenzivně pracovat, od konce léta si pak dopřát odpočinek, nejspíše bude řešit zmatky ve vztazích. Syn by si měl do narozenin uspořádat své tzv.hnízdo, uklidit, vyhodit nebo někam zařadit. To proto, aby mohl po narozeninách pracovat plodně na něčem, co má budoucnost a bude viditelné, hmatatelné, prakticky uchopitelné. Velkých změn se dočká od ledna 2018, do té doby se může potýkat s překážkami nebo průtahy.
Prémiová otázka
Foto
Milá Mirko, tento vztah bude opravdu kamarádský. Čeká na Vás jiný muž, a to od května dále. City budou vzájemné a zvláštně propojené.
Prémiová otázka
Foto
Dobrý den, Evi. Dcera-do 28.5.zapracovat co nejvíce a použít jakékoliv možnosti, metody, techniky k uzdravení. Od 28.5.zklidnění a vše nechat na schopnostech těla se samovolně zregenerovat, příp.za pomocí bylin, homeopatik apod. Od března mozek nezahlcovat, spíše se snažit dělat něco konkrétního a po nějakou dobu, pak vypnout nebo přejít k něčemu jinému. Vás čeká v létě impulz, neříkám, že je to ten pravý, ale důležitý, abyste pochopila důvody, smysl... A v konečné fázi došla k přehodnocení sebe a postoupila v životě o level výše.