Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Je můj úsměv, láska i srdcebol. Zoufalá máma ukázala foto syna (10) zničeného rakovinou

Autor: shp - 
22. února 2017
13:32

Je mu teprve 10 let, ale zažil již více bolesti než většina lidí za celý život. Drake Medinger (10) z Texasu bojoval 4 roky s leukémií, kterou nakonec porazil. Zákeřná rakovina se však vrátila v jiné podobě. Trpící dítě nyní svádí nový boj s krutou nepřízní osudu. Každou noc se bojí, že zemře a proto spí s maminkou.

Děsivé foto svého ztrápeného syna Draka, kterému se přezdívá Smradlavý Joe, sdílela na Facebooku jeho starající se maminka Jessica. „To je on, Drake, Smradlavý Joe, můj celý svět. Od chvíle, kdy jsem zjistila, že jsem těhotná, se stal důvodem proč žít,“ napsal v srdceryvném postu.

On je můj úsměv, moje láska, můj tlukot srdce. Je taktéž mými slzami, mým srdcebolem, mými vráskami. Je můj život,“ dodala. Drake je na snímku zachycen v bolestech, jak stojí u záchodové mísy po zvracení. Je pohublý, holohlavý a na sobě má plenku. Nedokáže zadržet svěrač ani močový měchýř.

Život není pěkný,“ dodává Jessica. Její syn k ní chodí spát do postele každou noc, protože se moc bojí, že zemře. Chlapec doufá, že pokud svůj boj prohraje a stane se nejhorší, setká se svým tátou v nebi. Jeho otec již bohužel zemřel a matka je na něj bohužel sama.

Chlapec je tak zesláblý z chemoterapie a další léčby, že často usne uprostřed konverzace. Máma ho musí nosit nebo vozit na vozíčku. Často zvrací, protože denně musí sníst až 44 léků. Zajíst je pořádně nemůže, protože nestráví víc než jednu lžičku jogurtu najednou.

Drake v roce 2012 onemocněl leukémií. Zákeřnou nemoc sice po čtyřech letech ukrutného boje porazil, ale ze zdraví se dlouho neradoval. Lékaři mu totiž vzápětí diagnostikovali rakovinu varlat. Boj tak začal nanovo. Jestli chlapeček zvítězí, není vůbec jasné.

Zobrazit celou diskusi