Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

9 migrantů z jedné irácké rodiny hromadně znásilnilo učitelku (28) na Nový rok

Autor: shp - 
22. února 2017
17:11

Odjela do rakouské Vídně, aby v ní s kamarádkou zažila bujarý Silvestr a řádně přivítala Nový rok. Pro německou učitelku Sabine K. (28) se však z výletu stal životní horor. Žena se opila pod obraz, čehož využilo devět migrantů z jedné irácké rodiny. Hromadně ji znásilnili!

Děsivý případ, který se odehrál na Nový rok 2016, nyní začal vehementně projednávat soud. U něj stanulo všech devět mužů z Iráku, kteří Sabine hromadně znásilnili. Vše přitom začalo jako povedený a zábavný Silvestr.

Sabine odjela za kamarádkou a společně popíjely ve vídeňském baru Cactus. Tam se i seznámily s muži z Iráku, kteří se dali s německou učitelkou do řeči. Že je Sabine pryč, si její kamarádka všimnula krátce před 3 hodinou ranní na Nový rok.

Jeden z dalších lidí jí řekl, že viděl, jak Sabine odvlekli muži, se kterými se bavila. Ženu zmoženou alkoholem odvlekli do bytu, kde ji hromadně znásilnili. „Ne, nechci to,“ prosila je, ale oni byli neoblomní.

Sabine vypověděla, že se ocitla na manželské posteli, kde ji jeden muž po druhém znásilňoval. Iráčané, kterým je mezi 22 a 45 lety, přijeli do země mezi květnem a prosincem 2015. Pět z nich získalo trvalý pobyt, ostatní na rozhodnutí ještě čekají.

Většina útočníků znásilnění popřela, ale v těle Sabine se našly stopy DNA šesti z nich. Němku po znásilnění odvedl útočník Alaa Al-J. a jeho komplic na tramvajovou zastávku, kde ji ponechali osudu. Neplač,“ říkali jí.

Němka se soudu neúčastní. Je ve špatném psychickém stavu. Rozsudek nad sexuálními násilníky bude vynesen 6. března. Všem hrozí až 15 let za mřížemi. Sabine se ale možná ze znásilnění nikdy nevzpamatuje…

pjotri ( 23. února 2017 10:52 )

Ale Německa policie přece JASNE prohlásila, že si to ty znásilněný všechno vymyslely!!! Tak co tu pomlouvate chudáky doktory, inženýry a jaderný fyziky?? Hanba! To by přece oni nikdy neudělali!

gabreta ( 22. února 2017 23:19 )

Angela na takovou jízdu čeká léta a tej se nepoštěstí! Ta klisna by je utahala všechny!!

gabreta ( 22. února 2017 21:16 )

Jak chceš ty demente někoho utopit v mechu? Přestaň tu uměle lámat češtinu. V Drážďanech meješ haj*zly na nádraží a machruj blbe!!

tounny44 ( 22. února 2017 21:03 )

Ahoj mohl bych tě vykouřit špinavej cikane? Mám rád smradlavy malý ptáky

berlin71 ( 22. února 2017 20:28 )

allahakbar:A cechy do mechy a pak hodit do vody utopit jak prasive kocky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání