CO JE PŘESNĚ JE STEALTH FOR MEN?

Stealth je nová revoluční pomůcka v oblasti prodlužování penisu, která podporuje vaši anatomii tím nejpřirozenějším způsobem. Stealth se skládá ze čtyř částí, z nichž hlavní je elasticý "tunílek" s prstencem na konci, který obepíná varlata a penis. Stealth v kombinaci s ostatními prvky natahuje penis a současně přidává další obvod pro objemnější profil.

Češi Stealth Milují! Přečtěte si hodnocení a zkušenosti od reálných chlapů, kteří používají Stealth.

Autor: Menage.cz

JAK STEALTHFORMEN FUNGUJE?

Většinu mužů trápí, že se jejich penis v průběhu dne neustále smršťuje. Stealth proti tomuto aktivně bojuje a funguje tak, že díky jeho nošení dochází k mechanickému natahování. Celý tento systém vlastně nedovolí, aby se váš penis v průběhu dne stahoval a smršťoval. Výrobce slibuje, že právě díky této funkci a pravidelnému nošení, se trénují měkké tkáně penisu. Váš penis bude více viset a bude delší, co znamená, že váš rozkrok bude na pohled vypadat plnější. 

Podívejte se i na fotografie “před a po“ na stránkách prodejce.

Autor: Menage.cz

Technika natahování penisu je známá již dlouhá staletí a pochází z Číny. Na trhu je dnes mnoho druhů výrobků využívající tuto metodu. Většina z nich jsou však gumovo-elastická monstra, které vypadají spíše jako mučící nástroje, než jako cokoliv jiného. Řada z nich využívá také závaží, které vám visí pověšené na penisu a mechanicky ho natahuje. Stealth jako první na světe přichází s pohodlným systémem, který je snadný na použití a je dostatečně pohodlný pro nošení, po celý den. Navíc vám jeho nošení naplní spodní prádlo do doby, než pomůcka splní svůj účel.

 Z 99TI VARIANT SI VEBERE OPRAVDU KAŽDÝ!

Ať už jste tam dole menší nebo větší, Stealth se Vám padne jako ulitý.   Dle Vaší velikosti se nabízí až v 99 různých variantách. Dokáže se tak přizpůsobit každému chlapovi.  Stačí zadat Vaše míry do interaktivní kalkulačky a ihned se dozvíte variantu, která bude nejvíce vyhovovat právě Vám. 

Autor: Menage.cz

Podívejte se i na stránkách prodejce i na zajímavé video jak se Stealth nasazuje a nosí.