S Jiřím to prý byla láska na první pohled. „Už první setkání bylo velmi silné. Náš vztah vznikl prakticky okamžitě,“ komentuje herečka, která má po dlouhé době muže, s nímž si rozumí po všech stránkách.

„Jsme opravdu v mnoha věcech stejní a máme na věci totožné názory. Možná je to i tím, že jsme se oba narodili osmého dubna,“ míní zamilovaná princezna Jasněnka.

Její nový princ je prý obdarován všemi vlastnostmi, které podle ní musí správný muž mít. „U mužů mám ráda přímočaré myšlení, sílu, smysl pro humor, sebevědomí, rozhodnost, schopnosti, odvahu, risk. A tohle všechno Jiří má,“ tvrdí zamilovaná Míša.

S Jiřím sice randí, spolu ale nežijí. Ani o tom prý neuvažují. „Jirka je sice svobodný, ale má syna, kterému je šest a půl. Myslím, že je správné, že zatím žijeme každý sám. Co bude třeba potom, neřešíme. Až to přijde, tak to přijde,“ míní Míša. Důležité podle ní je, že si oba kluci rozumějí a mají se rádi. „Jirkův syn je bezvadný. Má takovou sokolskou výchovu a to je moc fajn,“ pochvaluje si Kuklová.

„Jsme opravdu šťastní. Když jsme se potkali, hned to mezi námi přeblesklo. Je to osud. Nemusela mne ani něčím dlouho okouzlovat. Stačil jeden pohled,“ říká k tomu fotograf Jiří.

„Máme spoustu společných zájmů a stejný pohled na život,“ potvrzuje slova své vyvolené Jiří Káš, který se nejvíce zaměřuje na fotografování uměleckých aktů, ženské krásy, experimentů, sportovních aktivit a dětských portrétů. Pro pánský magazín Playboy například vysvlékl moderátorku Danielu Révai (40).

Osudoví muži Kuklové

Prvním a dosud jediným manželem Michaely Kuklové byl herec Jiří Pomeje(52). Žili spolu 13 let, rozvedli se v roce 2007. O rok později začala žít s podnikatelem Romanem Holomkem (59), se kterým má herečka syna Romana (8). Vztah vydržel čtyři roky a od roku 2012 byla Kuklová sama.

 

Fotogalerie
49 fotografií