Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Střelba v sanitce: Muž se popral s policisty a skočil do Labe!

Autor: ČTK, lm - 
27. února 2017
21:19

Scéna jako z akčního filmu se odehrála dnes navečer v Mělníku. Muž přepravovaný policií do psychiatrické léčebny utekl ze sanitky a skočil do Labe. Předtím se měl dokonce chopit zbraně jednoho z policistů.

Psychicky nemocný muž se dnes večer v Mělníku popral s policisty, kteří ho převáželi do léčebny, řekla ČTK policejní mluvčí Jana Šteinerová. Podle serveru Aktu.cz muž převážený do psychiatrické léčebny v Horních Beřkovicích během převozu vyprovokoval potyčku s policistou. Při té mu pak eskortovaný měl dokonce uzmout služební zbraň, napsal web Aktu.cz.

Sanitka následně zastavila, dost možná kvůli hrozbě ozbrojeného pachatele. Muž pak z auta utekl a skočil z mostu do Labe. Podle serveru Novinky.cz policisté muže při útěku postřelili.

„Při převozu pacienta do psychiatrické léčebny došlo v sanitním vozidle k potyčce. Jelikož je případ na samotném začátku, nebude policie v tuto chvíli poskytovat z taktických důvodů bližší informace,“ uvedla mluvčí.

Potvrdila pouze to, že pacient po potyčce skončil v řece, odkud ho policisté následně vytáhli. „Není ohrožen na životě,“ dodala.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání