Hvězdný pár Brad Pitt a Jennifer Aniston se rozpadl před více než deseti lety. Avšak dva lidi, které už jednou pojila láska na sebe zkrátka nezapomínají. Herec po rozpadu jeho manželství s kolegyní z branže Angelinou Jolie, vystopoval číslo své předchozí exmanželky a kontaktoval ji, řekl tajný zdroj Us Weekly.

Hollywoodský krasavec totiž nezapomněl na narozeniny své předchozí manželky a rozhodl se jí přes telefon popřát vše nejlepší k jejím 48. narozeninám. Jennifer mu odepsala a vyměnili si spolu několik zpráv. "Jennifer chtěla být hlavně slušná," popsal zdroj.

Brad Pitt se synkem Paxem Thienem a dcerou Zaharou Marley
Autor: Profimedia.cz
Shiloh se ráda obléká jako chlapec.
Autor: profimedia.cz

Aniston je vdaná za herce Jusina Therouxe. Jelikož jsou ale všichni dospělí lidé, rozhodně na sebe nežárlí. Justin je údajně rád, že má Jennifer s Pittem přátelské vztahy a plně ji v tom podporuje.

Angelina Jolie a Brad Pitt se rozešli poté, co Angelina prohlásila, že nesouhlasí se stylem jeho výchovy. Herec podle ní údajně hodně hulil trávu a pil alkohol, což se ale neprokázalo. Navíc měla prý proběhnout hádka mezi ním a nejstarším adoptivním synem Maddoxem na palubě soukromého letadla.

Fotogalerie
52 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Jennifer Aniston měla stejné šaty, které dříve oblékla Jennifer Lopez. youtube.com_Wochit Entertainment/BPŽ