Tím osvědčeným receptem je návštěva Lázní Mšené. Zde totiž ovládají různé metody, jak unavenému návštěvníkovi znovu rozproudit krev v těle, jak mu pomoci nastartovat a hlavně znovu probudit radost ze života. Různé masáže, zábaly, koupele a rituály jsou zde nabízeny a já mám jen jednu starost; co si z té skvělé nabídky vybrat.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Co mi chybí? No přece radost ze života! Jsem unavená dlouhou zimní temnotou, krátké dny a dlouhé noci mi nesvědčí. Vybrala jsem si proto Esenciální rituál radosti. Ano, to bude ono, říkala jsem si a zamířila při nejbližší příležitosti do vlídné náruče lázeňské.

Lázně Mšené mě přivítaly krásně uklizeným parkem, příjemnou atmosférou malých přívětivých lázní a já ještě dřív, než jsem vůbec okusila mnou vybraný rituál, jsem cítila, jak se mi místní pozitivní energie pomalu dostává pod kůži.

Autor: Archiv Lázně Mšené

Esenciální rituál radosti obnovuje pocity naděje, optimismu  a radosti ze života, jak jsem se dozvěděla z lázeňské nabídky. Mohu potvrdit. Peeling mořskou solí s vonnými oleji, zábal, masáž celého těla i obličeje, to je to pravé pro restart po dlouhé zimě!  Kdo nevyzkoušel, možná neuvěří; ale já jsem si dvě hodiny užívala voňavou, příjemnou a jedinečnou radost od hlavy až k patám. Z Lázní Mšené jsem odjížděla s jedinou velkou jistotou. Nebyla jsem zde poprvé a rozhodně ne naposledy. Každé roční období s sebou nese různé nástrahy a nejen po zimních měsících je potřebné o sebe pečovat a nechat se tak trochu rozmazlovat. To v Lázních Mšené umějí skvěle.   

Zuzana Zajícová, klientka Lázní Mšené, a.s.

Fotogalerie
4 fotografie