Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Styl podle celebrit: Černý outfit, který rozhodně není nudný!

9. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Pokud nemáte v lásce barevné outfity, určitě vás zaujme model herečky Charlize Theron.

Původem jihoafrická kráska Charlize Theron (41) patří už několik let mezi nejkrásnější herečky vůbec. Mezi svými kolegyněmi vyčnívá nejen svou přirozenou krásou a oslnivým úsměvem, ale také výškou. Charlize měří 177 centimetrů, ale i tak nosí ráda podpatky a na svou výšku je hrdá.

Hollywoodská kráska je také známá tím, že se řídí heslem "v jednoduchosti je krása". Snadno dokáže z pár jednoduchých kousků vykouzlit originální a stylový outfit. Ve volném čase nosí nejraději kalhoty nebo džíny, pohodlné svršky a praktické a jednoduché doplňky. Rozhodně však její modely nebývají fádní. Charlize jde s dobou a její outfity jsou vždy perfektně sladěné a elegantní. Příliš pestré barvy na ní rozhodně neuvidíte a rozhodně to není škoda. V temných tónech vypadá blonďatá herečka dokonale. To dokazuje i její poslední model, ve kterém spojila černou s temně modrou.

Buďte jako Charlize Theron

Kombinace černé s jinými temnými tóny funguje skvěle. Díky zapojení jiné barvy nebudete v tmavém outfitu jako "černá můra", ale zároveň vás bude stále zeštíhlovat, a tak budete maximálně elegantní.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát: Zoot.cz, 1939 Kč, košile: Esprit, 1499 Kč, kalhoty: H&M, 899 Kč, sluneční brýle: Reserved, 249 Kč, kabelka: Lindex, 899 Kč a lodičky: 1199 Kč

Podívejte se na další stylové outfity slavných žen!

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Vybraly jsme pro vás první jarní novinky v obchodech • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ