Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Marcel (19) ubodal chlapečka (†9) a chlubil se na videu: Psychopat uniká, mohl vraždit znovu

Autor: lm - 
8. března 2017
10:03

Marcel H. (19) ubodal devítiletého chlapečka a pak se tím pochlubil na internetu. Po mladém psychopatovi nyní pátrá německá policie a varuje, aby se ho lidé nepokoušeli sami zadržet. Na útěku totiž mohl spáchat další vraždu!

K otřesné vraždě došlo v městečku Herne na západě Německa. Místní mladík Marcel H. (19) se na dark webu, tedy skryté části internetu, ve videozpovědi pochlubil vraždou devítiletého Jadena, patrně chlapce ze sousedství. Jeden z uživatelů, který Marcela znal a jeho přiznání viděl, následně zalarmoval policii.

Policisté objevili tělo chlapce v pondělí večer ve sklepě jednoho z rodinných domů. Marcel dítě ubodal. Policie po mladém nadšenci do bojových umění nyní pátrá a varuje, aby se ho nikdo nepokoušel zadržet sám. Je totiž nebezpečný a policie se obává, že by na útěku mohl znovu vraždit.

V úterý odpoledne se totiž na internetu objevil další vzkaz od muže, který o sobě tvrdí, že je vrahem na útěku. „Pořezal jsem si ruku, když jsem zápasil se 120kilovým monstrem. Kladla mnohem větší odpor než to dítě. Mučil jsem ji kvůli přístupovým údajům k bankovnímu účtu, počítači a telefonu, proto neuvedu žádná jména,“ stojí v příspěvku, který cituje německý deník Bild.

Dark web je běžnému uživateli nedostupná skrytá oblast internetu, kde nelze zpětně vysledovat servery, uživatele ani jím prohlížené soubory, stránky a podobně. Zjednodušeně jde o internetové podsvětí, které je využíváno pro nelegální aktivity, například obchod se zbraněmi, prodej drog a terorismus.

Vražda dítěte vždy otřese veřejností, obzvláště takto nesmyslná a brutální. Zavražděný chlapec byl ve stejném věku jako Anička Janatková, která byla unesena a zavražděna v roce 2010. Hlavní podezřelý následně spáchal ve vazbě sebevraždu a v případu tak dosud není jasno.

Video  Poslední veřejné rozloučení s Aničkou Janatkovou v pražských Kobylisích  - Jan Jedlička, foto: Malík, Hadač
Video se připravuje ...

trhnisinadledvinkou ( 8. března 2017 10:59 )

sympatický chlapec... jak by řekl můj táta, čumí jak pr*del z roští

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání