Diana sice byla vdaná za následníka trůnu Charlese (68), ale soukromí si řešila bez něj. Například s vojákem Jamesem Hewittem (58), který ji měl učit jezdit na koni. Pak se to ale zvrhlo v úplně jiné rajtování.

A ještě 20 let po Dianině tragické smrti se řeší, jestli její mladší syn náhodou není jeho! Podoba prince Harryho s Hewittem, a zejména jeho fotek mladšího data, je až do očí bijící! Zatímco starší William (34) je celkem po otci, Harry má nepřehlédnutelně jiné rysy i divokou povahu.

Sám Hewitt pokaždé tvrdí něco jiného. Napřed že Dianu poznal, až když Harrymu byly dva roky. Pak otočil, že se prý poznali ještě před královskou svatbou a po narození Williama se sblížili.

Fotogalerie: Letos uběhne 20 let od smrti princezny…
68 fotografií

„Cítila se Charlesem nemilovaná. Potkávali jsme se dvakrát týdně. Zvala mě do svých komnat v Kensingtonském paláci, tam jsme se líbali a milovali,“ napsal Hewitt do knihy vydané v roce 2005.

Teď se pro změnu zase dušuje, že Harryho otcem není. „Nejsem jeho otec,“ ujišťoval teď Hewitt v interview pro australskou televizi. No, my pravdu znát nemůžeme, můžeme ale položit fotky vedle sebe. Ty hovoří víc než jasně.

Harry má sice za sebou poměrně bouřlivou minulost, ovšem jako malý klouček to byl učiněný andílek. Podívejte se, jak kdysi jako miminko pomáhal staršímu bráškovi Williamovi hrát na klavír. Diana i Charles tomu tehdy přihlíželi a vyhlíželi jako perfektní rodina. Jejich vztah měl ale k dokonalosti hodně daleko...

Video
Video se připravuje ...

Malí princové hrají na klavír. Rodiče Charles a Diana přihlížejí. Youtube.com

 

Fotogalerie
56 fotografií