Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavné ženy, které opustily slavné muže: Dvořáková, Ochotská i Abbasová. Ty všechny utekly ze vztahu!

/
  • Po svatbě oba svorně tvrdili, že je to navěky.
    15. března 2017 ● 10:09

    Zpočátku to byla láska jako trám. Zásnuby v Paříži, náhlé těhotenství, ale i drsné rozvody a útěky. To vše si prožily známé krásky, které i se svými dětmi opustily své stejně slavné muže.

  • 1.

    Gabriela Dvořáková - Vašek Noid Bárta

    Potkali se, zamilovali se, po roce se rozešli. Pak se potkali znovu, znovu se zamilovali a počali dítě. Modelka Gábina Dvořáková se krátce před porodem dcery Terezky za Vaška Noida Bártu provdala. Teď ale po dvou a půl letech přišla další krize. Podle informací Blesk.cz se Gábina od zpěváka odstěhovala i s malou dcerkou. Komunikují spolu jen kvůli dceři.

    Po svatbě oba svorně tvrdili, že je to navěky.
    Autor: Martin Hykl

  • 2.

    Michaela Ochotská - Lukáš Rosol

    V době, kdy Michaela Ochotská ještě žila s podnikatelem Michalem Exnerem, už její srdce tlouklo pro tenistu Lukáše Rosola. Po čtyřech měsících vášně ji v Paříži požádal o ruku, svatbu ale kvůli Míšině těhotenství museli odložit. Rok a půl od zásnub porodila syna Andrého, teprve půl roku poté přišla svatba. A přesně rok a půl po svatbě se Ochotská i se synem sebrala a od Rosola odešla. Tenista si našel hned milenku, Míšinu fitness trenérku, s tou ale románek ukončil a teď nemá ani jednu.

    Míša Ochotská s manželem Lukášem a synem Andrém
    Autor: instagram.com, facebook.cz, blesk

  • 3.

    Lejla Abbasová - Michael Kocáb

    Exotická kráska pracovala pro lidská práva a národnostní menšiny České republiky Michaela Kocába jako asistentka. Pracovní vztah ale přerostl v milenecký a asi rok poté, co jejich románek praskl, Lejla Abbasová porodila jejich syna Davida. Kocáb se kvůli moderátorce dokonce rozvedl s manželkou Marshou, což mu měla celá rodina za zlé. Láska jim ale vydržela pouhých pět let. Těsně před Vánocemi 2014 se Lejla sebrala, vzala Davídka a Kocába nechala doma samotného. Ten se z jejich rozchodu vzpamatovává ještě dnes.

    Michael Kocáb a Lejla Abbasová se synem Davidem
    Autor: L. Křivan, P. Machan, M. Pátek

  • 4.

    Vlaďka Erbová - Tomáš Řepka

    Od svého manžela Tomáše Řepky odešla i slavná kráska Vlaďka Erbová. Sama si ho přitom v roce 2009 ulovila a odloudila od manželky Renaty. Jednu dobu byli přirovnáv

    Alice s dcerou ladila potřeby do první třídy.
    Autor: OC Černý most
    áni ke slavnému páru Victorie a Davidovi Beckhamovým. Po třech letech mu porodila syna Markuse a jakmile se Řepka rozvedl s exmanželkou, v červenci 2013 si Erbovou vzal. Hned po svatbě ale přišla jedna krize, která střídala druhou. Jejich hádky nakonec vyústily v to, že Erbová se od Řepky odstěhovala i s dětmi a našla si mladého milence Michala Gulašiho. Fotbalista teď naopak randí s Kateřinou Kristelovou.

    Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou
    Autor: Foto - Jan Tůma a archiv Blesku

  • 5.

    Alice Bendová - Václav Benda

    Manželství Alice Bendová s Václavem Bendou vydrželou pouhých sedm let. Podle jejich kamaráda ji Václav začal podvádět už v šestinedělí s dcerou Alicí. Spolu mají ještě syna Vašíka. Ani kvůli dětem ale vztah neudrželi a po sedmi letech se rozvedli. Alice tvrdila, že kvůli manželovým nevěrám, Benda naopak tvrdil, že herečka si už tehdy začala se současným milencem Michalem Topolem.

     942880:full:true:true

     

    Video
    Video se připravuje ...

    Gábina Dvořáková, manželka Noida Bárty: Musím se krotit, aby náš vztah fungoval! Markéta Reinischová, Petr Soukup

    Fotogalerie
    66 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 11

klara23_: Tak ja z těch uvedených nevidim ani jednu slavnou ženu, u mužů je sice skore lepší ale přívlastek "slavny" se opravdu hodí jen výjimečně, prosím strčte si už někam všechny své nadužívané výrazy jako "hvezda""celebrita""modelka""zpěvačka", zvýraznujete jen, že v tomhle českém maloměstském rybníku nikdo takový není a díky vám - "redaktorům z leknutí" se jimi pak cití kdejaká venkovská buchta co cte 2 měsíce zprávy o počasí nebo se podilí na reklamní akci nějaké konfekce. Slavní musí obvykle něco umět a udržet se v oboru mnoho let; tyto dámy neumí udržet ani pár měsíců nohy "nahoře" těm koho si vybraly za manžele

(30. 03. 2017 10:54)

krupan10: hezký

(30. 03. 2017 07:20)

prochaskanamoste: tyhle sereblitky, kdopak je znal, dřív než začly zahřívat pelech nějaké známější osobě? žijí si dobře jen díky bulváru. dvořáková,které rostou vlasy z poloviny hlavy by dělala někde v budějicích kantorku za pár šupů. ty další ani to ne, copak mají za vzdělání ochotská s abbasovou? tu druhou živí neziskovky. vecpala se do manželství kocába, ten si akorát může drbat hlavu, jakou blbost udělal. jenže už je tu davídek, tak se nedá nic dělat.

(19. 03. 2017 16:22)

prochaskanamoste:

(19. 03. 2017 16:18)

PETR_50: Dvořáková, Ochotská i Abbasová - ZLATOKOPKY asi s dobrým otvorem pro zajištění živobytí!

(19. 03. 2017 15:00)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy