Online chat
Dobrý den, Arianko. Mrkněte, prosím - já střelec , on čerstvý vdovec (asi Blíženci). Máme to tam? Mám počkat a dopřát mu čas? Můžu něco udělat? Sára  (Sarah)
Foto
Tady ten čas bude hodně důležitý, protože se Střelcem může být vztah komplikovaný prakticky až do konce tohoto roku.
Dobry den,prosim o financie,mam možnost niečo vyhrat? (Helena)
Foto
Helenko, na výhru se raději nespoléhejte, ve výkladu nemáte žádnou zvláštní kartu na štěstí, spíše to vypadá, že budete mít hodně příležitostí si penízky vydělat, i když to chce určité pracovní nasazení. Větší šance budou ke konci tohoto roku, ale zase, nemusíte vůbec sázet žádné velké částky, stačí minimum, štěstí, když už se rozhodne, tak si obvykle ke tomu, na koho si chce sednout cestu najde.
Dobry den Adriano chtěla bych se zeptat mame s manželem problemi žijem vedle sebe ne spolu jestli ma ještě vyznam to resit na chvili se to srovna a za par měsicu se vztah vrati do strych koleji on si nemá o čem povídat ma jen vnoučata jaky koliv muj navrh není k nicemu na vše jsem asi stara ja 21.6.1958 manzel 27.4.1955 doufam ze se na muj dotaz dostane zatím moc dekuji lenina  (lenina)
Foto
Lenino, karty nejsou zase až tak špatná, ukazují, že vám chybí nějaký hybný cíl, kterého byste mohli společně dosáhnout, stejně jako vám chybí stejné starosti, ale tomu se raději vyhněte, nicméně jinými slovy, budete mít ještě možnost vaše manželství trochu rozhýbat, musíte být trpělivá a dát tomu tak půl roku.
Dobrý den,milá Arianko,chci Vás poprosit o věštbu,náhodou jsem se seznámila s pánem,se kterým jsem v kontaktu přes mailovů poštu a telefon.Bude z teho někdy vztah,anebo je na obzoru někdo jiný?Mějte se pěkně a za případnou odpověď moc krát děkuji,Ema (Ema)
Foto
Emo, tady karty celkem jasně říkají, že přijde ještě jiný vztah, protože tento vztah může být jenom jakýmsi přemostěním, ale na klasický trvalý dobrý vztah to nevypadá.
Dobrý den, hledám práci. Mám nějaké vyhlídky? (Tea)
Foto
Teo, vyhlídky jsou a jsou docela dobré, takže, klasicky, tak do tří měsíců, potom by bylo práci vzít, i kdyby se vám zdálo, že by mohla přijít ještě nějaká lepší nabídka.
Můj přítel odešel. .Vrátí se? (Nela)
Foto
Neli, jak to tak vypadá, tak se určitě ozve, ale jestli se skutečně vrátí, to bude hodně záležet na vás, jaké možnosti mu nabídnete a jak se s ním dokážete domluvit.
Dobrý den, prožívám teď zvláštní období, má dcera Simona nar.25.4.1993, která již prožila veliký smutek v předchozím vztahu, ukončila nyní vztah s přítelem a je zoufalá a neví sama co se sebou. Já jako matka to s ní vše citově velmi prožívám a trápím se, co bude dál. Proto bych se Vás chtěla zeptat co dceru čeká, v blízkém období, zda bude lépe, mám o ní strach.Moc děkuji. (Pavla)
Foto
V současnosti, by se, Pavlo, měla vaše dcera věnovat zlepšení v pracovní sféře, možná v kariéře a snažit se nemyslet na bývalý vztah, v kartách je, že se všechno začne zlepšovat, i když to nepůjde tak rychle, jak byste si možná přály, ale půjde to. Nejlepší cesta je právě přes práci nebo podnikání, vaše dcera se musí naučit přemýšlet takovým tím způsobem, že si řekne, v čem bych mohla být dobrá, co bych se mohla naučit tak, abychom v tom byla nejlepší - a právě tudy pro ni povede další cesta.
Drahá pani Ariano! Už raz ste mi vyborne odpovedali otázky čo sa týkala mna, splnilo sa mi to presne ako ste pisali;-) Chcela by som sa spýtať ešte na moju maminu. Rieši pracovnu sféru. Má problem s tým, že podnika v oblasti pedikury a reflexnýxh masáži ale nedarísa jej a je vo velmi zlej finančnej situácii. Má podnikanie ukončiť? Vidite v kartičkách,že by si našla nejaku inu pracu? A pokial áno asi v akej oblasti? Mamke umrela pred rokom a pol mamka a stale je z toho ešte nešťastná, navyše podnikala prave s babkou , spolu sa im darilo ale takto mamke samej nie. Jej údaje: Hanka.1.1.1960 Dakujem velmi velmi pekne (Satya)
Foto
Tak tady jdou bohužel horší karty na podnikání, takže to vypadá, že lepší to nebude, spíše to bude stále horší, jinými slovy, kdyby to chtěla udržet, tak maximálně do konce roku a skončilo by to ztrátou. Lepší by bylo, všechno co nejrychleji ukončit, prodat, odejít, předat jinému, prostě se toho zbavit a začít si hledat práci. Jestli to bude v oblasti zdravotní sestra nebo v lázeňství, to je už otázka osobního vkusu a celkového pracovního nastavení.
dobrý den, nar. 18,1,1990 pořadí se mi vrátit zpět do zamestnání ze kterého jsem dobrovolne odešel - dekuji (zdenek F.)
Foto
Jsou na to dobré konstelace i dobré karty, navíc je teď zrovna dobré období pro komunikaci, takže podaří.
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat na sebe v oblasti práce. Dostala jsem nabídku práce na pozici Asistentka v advokátní kanceláři a s touto pozicí nemám žádné zkušenosti a proto bych ráda věděla jak mi to půjde,zda-li to vůbec půjde. Mám z toho trochu obavy.Paní advokátka hlavně chce abych uměla zacházet s počítačem což umím a to ostatní mne zaučí dosavadní asistentka. Zvládnu to? děkuji moc za odpověd :) (29.6.1991) (Kristýna)
Foto
Kristýnko, to je opravdu otázka pro tarotové karty, protože to skutečně může dopadnout všelijak, ale Trojka Disků a Devítka Disků naznačují, že se to povede. Samozřejmě to chce trochu odvahy a začátky asi budou časově dost náročné, ale podle karet to zvládnete, nejsou zde vidět žádné osudové překážky, jako například nemoc nebo práceneschopnost, což je asi v dané chvíli nejdůležitější.
Zdravím Vás, Ariano. Chtěla bych se zeptat, jestli se dočkám vnoučat od syna. Jaké má vyhlídky - práce, vztah, děti. (syn nar. 6.11.1983). Děkuji, pěkný den. (Jarka)
Foto
Jarko, v kartách se objevuje Velekněžka a Císařovna, to jsou obě karty rodiny a přírůstků do rodiny, jsou to také karty samostatnosti, takže rozhodně se dočkáte, syn bude pravděpodobně ještě něco řešit ohledně práce, financí a výdělku, ale všechno vypadá dobře, prostě bych to nechala na něm, on si už poradí, i když to bude třeba ještě dva roky trvat.
Milá ARIANO, moc Vás prosím o odpověd..už ani nedoufám.Před rokem jsem byla u jisté kartářky...prý budu podnikat do 5 let,prý budu mít domek do 2 let,měla jsem díky zaměstnání potkat lásku...a pořád nic. Ani nevím proč...Podnikat se chystám podzim..zima, domeček zatím nemám, láska v nedohlednu,žiji sama se synem. Myslím že jsem pohodová, hodná., někdy možná až blbá..jak se říká..jen chci lásku a krásný vztah...můžete mi prosím říct kdy...Děkuji a přeji krásné nadcházející snad už teplotně jaro. Romana 6.1.74 (Romana)
Foto
Romano, všechno přijde, jen to tak v kartách vypadá, že ještě nenadešel ten správný čas. V kartách se čas odhaduje dost těžko a všechno se také může posunout, ať už dopředu nebo dozadu, takže s tím podnikáním to vypadá tak, že letos začít podnikat by ani pro vás nebylo moc dobré, zajímavější pro začátek podnikání je pro vás jaro 2018. Domeček by mohl být, karty to nevylučují, ale nevypadá to jako úplně snadná záležitost, zatím se mi to v blízké budoucnousti moc nejeví. Opět to vypadá spíše na rok 2018, dříve by to asi ani nevyšlo. Pro tento rok raději počítejte s tím, že na podzim, zima může být u vás na finanční rovině spíše nějaký menší propad nebo bude všeobecně ztížená situace. Láska bude také, ale také trochu později, na všechno prostě potřebujete ještě trochu trpělivosti a potom se začne všechno plnit.
Dobrý den, zajímá mě, jestli můj syn Tomáš nar. 6.5.1988 si najde konečně na jaře vážnou známost. Děkuji (T.H.)
Foto
Váš syn Tomáš má v rovině partnerství celkem dobré konstelace, i když to nevypadá, že se všechno pro jeho budoucnost vyřeší už teď, na jaře. To bude ještě běh na dlouhou nebo delší trať. Nechte to prostě všechno na něm, podle karet si poradí, i když se vám to možná bude zdát poněkud zdlouhavé a možná i někdy váhavé. Měl by mít celkem dobrý osud.
Dobrý den krásná Arianko, zeptala bych se na vztah který běží teď již.. s ohodně let mladším mužem (klukem) Já v manželství kde již nic neprobíhá co se týče sexu ani komunikace není,,Přítel u rodičů (veden důsledně)-skrýváme se)Mám pocit jestli se nejedná o karmický vztah nás dvou a jak to bude se odvíjet vše dál.je mezi námi přes 20 let rozdíl,on Lev já Býk.Víme že nebudeme spolu ale zatím hledáme cesty jak být (okamžik) myslím ,zajímalo by mě ještě jestli a jak dlouho to takto bude možné a ještě jsem se chtěla zeptat jeli tento mladík nějak pro mě nebezpečný,v sexu má rád ..koukání se na krk (polykání..,a sahání na krk,je hodně vzrušený )Nevím přijde mi to divné,nevím jestli se mu něco nestalo jako dítěti ale rozhodně na to přistupuji (ošidím jej :) nevím mám s toho divný pocit jako kdyby meditoval u tohoto aktu..nevím prosím o radu jestli je to nějaká uchylka,fetiš..nebo co se muselo stát v mládí že takto jede toto. Arianko drahá <3 moc a moc Vám děkuju za Váš čas a práci s tímto výkladem. JItka (Jitka)
Foto
Jitko, v kartách to vypadá podobně jako asi i ve skutečnosti, prožíváte vztah, který nebude mít příliš dlouhé trvání, podle všeho se nějaké změny ve vztahu odehrají v září nebo v říjnu tohoto roku, nedá se říct přesně, co se všechno stane, ale podle všeho to vypadá, že se on bude muset odstěhovat za prací nebo vás osud rozdělí jiným způsobem. Do té doby se nedá nic jiného poradit, než abyste byli oba opatrní. Praktiky, které ho vzrušují samozřejmě souvisejí s fetišismem, ale nevypadá to na žádný jeho podivný zážitek z dětství, s největší pravděpodobností to má takříkajít v genech. Pokud se bude mladý muž projevovat spíše jako obdivovatel než jako uzurpátor, tak bude vše v pořádku, ale to už musíte odhadnout sama, závislost na nějaké sexuální praktice nemusí být nebezpečná, ale jak říkám, poznat a vycítit to musíte sama a dokud se dokážete domluvit na oboustranné spokojenosti, je všechno OK. V kartách máte ještě jiného muže, který se objeví během tak půl roku až roku, protože ve vašem manželství to vypadá na dlouhodobou strnulost. Ale možná by nebylo špatné, pokusit se s manželem domluvit na nějakém zajímavějším způsobu soužití, než dosud máte. Když se na to ptám karet, tak ještě stále naznačují, že by to možné bylo. To vše si musíte promylet, protože pro budoucnost se vám manželství jeví alespoň jako určitá jistota, ale i to si musíte všechno promyslet i z hlediska hmotného zabezpečení a možné spolupráce na udržení majetku. Na všechno by bylo dobré začít myslet už teď, v současnosti.
Krásný den, milá Ari, moc Vás zdravím a ráda Vás zase vidím. Zajímalo by mne, jestli existuje nějaký fajn muž, kterému bych se líbila a který by měl o mne zájem, či zda takového muže v blízké době třeba potkám. Jsem narozena 2.7.1968. Děkuji moc a moc za odpověď a Váš čas. Helena.  (Helena )
Foto
Helenko, taky vás zdravím, v kartách máte, že potkáte fajn chlapa, máte tam Císařovnu i lásku. Je tady i karta Vítězství, na muže je tady karta Princ Disků, jsou to většinou středně vysocí, udělaní chlapi, vlasy hodně na krátko, jsou to pracanti, dokáží vydělat peníze, on sám si také prošel velkou partnerskou krizí, po které už přestal doufat, že by se mohl ještě zamilovat, ale prostě se potkáte a budete spokojení.
Prémiová otázka
Foto
Katko, karty máte přímo výborné, změny, které vás v nejbližší době čekají se týkají pracovní roviny, potom je možné, že budete uvažovat i o změně, která se týká bydlení, může to být i přestěhování nebo rekonstrukce, ale hlavně se podíváme na toho partnera. Karty říkají, že to všechno zvládnete, s tím, že nový zajímavý muž vstoupí do vašeho života až v druhé polovině tohoto roku nebo na zlomu 2017 a 2018. Poznáte ho podle toho, že se vám bude líbit a zaujmou vás jeho názory a smysl pro humor.
Prémiová otázka
Foto
Jani, zřejmě to nebudete mít úplně jednoduché, nejlepší by bylo, ještě firmu pár měsíců podržet, ale nejdéle tak do srpna 2017, potom by bylo možné pokusit se podnikat dále na vlastní pěst, ale počítejte s tím, že se to může rozjíždět až do konce tohoto roku, a naplno by to mohlo vaše současné zaměstnání nahradit až v únoru 2018, ale ta možnost tady je, kdybyste odešla hned, tak by to stejně trvalo až do příštího roku, než byste chytly stabilitu. Počítejte s tím, že v říjnu by se i tahle firma mohla s velkou pravděpodobností zhroutit, proto by bylo dobré odejít do toho září 2017. S bytem ke koupení to vypadá dobře, karty jsou na to také dobré, takže tohle se vám podaří, hlavně dávejte pozor na to, kde ten byt bude, kvůil pozdější vaší práci a kvůli dětem a škole. Nový muž se objeví, ale tady to bude ještě nějakou dobu trvat, vidím to tak do začátku roku 2018.
Prémiová otázka
Foto
Jani, podle karet to vypadá tak, že vztah s kolegou skončí, možná by bylo lepší, kdybyste to co nejrychleji skončila sama, je to ztráta, manžela si nechte v záloze, nyní reprezentuje jakousi finanční stabilitu, to prostě nechtě plynout a když budete dále hledat, tak se poměrně rychle vynoří někdo, s kým budete spokojená a šťastná a ani to nemusí ještě nadlouho narušit vaše manželství. To má pořád poměrně dobré karty, zvláště jako jistota a stabilita do roku 2018.
Prémiová otázka
Foto
Renatko, vnukovi studium střední školy půjde celkem dobře, maturita se v kartách objevuje jako karta Velekněze a karta Šestka Mečů, takže bude i maturita a potom bude i dobrá práce, všechno půjde bez velkých komplikací. Co se týká toho partnera, tak ten se objeví v druhé polovině tohoto roku, možná už v polovině, ale také tady je, osudově čeká na vás a setkáte se určitě. Dny samoty pominou a opět budete šťastná i v partnerství.
Prémiová otázka
Foto
Dani, je tady vidět velká změna v práci, skoro by se dalo říct, že to bude úplně nová práce, i když to může přijít až v druhé polovině tohoto roku, ale přijde to. Bude to pro něho takové "období velkých změn" a spolu s novou prací přijde i nový vztah, ale ještě není řečeno, že to bude už ten výsledný vztah na celý život. Spíše to vypadá, že opravdu dlouhý vztah, který by se dal považovat za celoživotní, přijde v roce 2018. Ale všechno bude, není nic v osudu, co by tomu zabránilo, takže váš syn bude spokojený.
Prémiová otázka
Foto
Pavlínko, jarní láska to pravděpodobně skutečně nebude, jsou tady karty i na téma stěhování, a pokud se budete nějak přesouvat, tak do toho by se vám nový vztah ani nehodil, ale jsou tady na nejbližší dobu nové možnosti v práci, protože ta stávající vám nebude moc vyhovovat, ani na peníze, je tedy skutečně možné, že přijde nějaká lepší nabídka, tak nezaváhejte, změna bude dobrá. Pavli, nenechte si to ode mne podsunout, ale myslím si, že pan Marek ještě není pan Božský, karty ukazují, že můžete s ním zažít něco hezkého, ale potom se objevuje úplně nový muž a karta Velekněžka, nové vztahy, Láska a rodina. Takže perspeltivní nový vztah bude, ale počítejte s tím, že to bude až po panu Markovi.
Prémiová otázka
Foto
Jitko, první důležitá věc je odpovědět si na otázku, jestli toho chlapa opravdu chcete. Protože pokud ho milujete a chcete ho, tak vesmír vám tu druhou šanci dá a vy ho musíte chtít ještě i s tím, že víte, jak se má chovat. Což znamená třeba, že chcete, aby vám byl věrný, to všechno si musíte přát - a jak toho dosáhnout? Zapomenout na minulost a přestat být na něm emocionálně závislá a mít ho trochu jak se říká "na háku". V kartách není žádná překážka, která by vám nějak komplikovala cestu, máte tady, Slunce, opětovné spojení a užívání si života.
Prémiová otázka
Foto
Katko, chlap bude, vztah bude, rodina bude, karty ukazují, že budoucí vztah a chlap může souviset se zahraničím, vycházejí karty Kočár a Svět. Rada číslo, vždycky jděte na chlapa přes sex, teprve potom řešte duchovní a citové vazby. Chlap, který před vámi začne řešit minulosti, tak pryč od něj. Hlavně si musíte sama pro sebe promyslet, co přesně chcete, je tady vidět vaše váhání, musíme tím konkrétní plán, jak by měl váš pan Božský vypadat, čím by měl být, jestli má mít nebo nemá mít děti a začněte si to vizualizovat a ono se to později splní. Ale jinak na to všechno máte dobré karty. Takže rozhodně se dočkáte i toho, že budete opět šťastná a budete mít Lásku s velkým L.
Prémiová otázka
Foto
Pavlo, láska vás potká, ale nemyslím si, že by to bylo na jaře. Teď se koncentrujte pouze na práci a na pracovní záležitosti, protože vám jdou hodně dobré karty na práci, upevníte si pracovní pozici, dokonce je zde i karta Vzdělávání, jako kdyby vás mělo čekat ještě nějaké vzdělání, kurz nebo školení a co se týká Lásky a Vztahů, tak mi to tady jde spíše až na rok 2018, to je rok, kdy zažijete přesně to, po čem toužíte, přijde muž, se kterým můžete spolupracovat a se kterým se dá očekávat perspektivní vztah.
Prémiová otázka
Foto
Vendulko, zatím, na současnost se objevuje karta Blázna, to je takové to období bez vztahu, to se brzy změní, objeví se vysoký zajímavý hubený muž - dále jsou zde vidět pro vás nové zajímavé začátky, hlavně netlačte na čas, jinak vás vesmír ještě potrápí na téma trpělivost.
Prémiová otázka
Foto
Michaeli, cesta vůbec není špatný nápad, je to jedno, že poletíte nebo pojedete sám, Mallorca je překrásná, snažte se tam načerpat novou energii a hlavně si tam zkuste ujasnit, co vlastně v životě chcete, letadlo s vámi nespadne, zavazadla se neztratí, jsou na to dobré karty. Je tady vidět, že vás zklamala nějaká žena, je zde Královna Mečů, nějaká "potvora", z toho plyne ponaučení, nehledejte si dominantní ženy za partnerky, i když vás budou přitahovat. Najdete si novou klidnou, hezkou holku a budete s ní mít rodinu. Po pracovní stránce je to dobré, je tady karta Úspěchu, takže i když zezačátku můžete být trochu rozčarovaný, ale všechno potom půjde dobře a hladce.
Prémiová otázka
Foto
Zdenko, připravte se spíše na alternativu, že to může být třeba rok, vycházejí vým samé Meče, to vždycky znamená, že třeba i přímo v práci nebudou tak dobré podmínky na to, abyste tam setrvávala. Ale možnost výdělku se tam ukazuje po dlouhou dobu, to znamená, že se může stát, že možnost příjmu přijde úplně z jiného zdroje, z jiné strany.
Prémiová otázka
Foto
Aťko, tady mohu odpovědět hlavně na tu práci a osobní život. V osobním životě je vidět, že překoná mnoho těžkostí, může to být i rozvod nebo rozchod, karty ukazují, že se jí v této oblasti bude nakonec dařit a najde muže, o kterého se může opřít. Dokonce je zde i karta Císařovny, což často oznamuje i zrození nového života. V té pracovní rovině bude muset zabojovat, zvláště teď, v následujících měsících a nakonec tady má dvě Esa, je to Naplnění, Stabilita a Hojnost, takže i na tomto poli se jí nakonec bude dařit.
Prémiová otázka
Foto
Mirko, podle karet jste hlavně v myšlenkové izolaci, jako kdybyste sama sebe považovala za vdovu a jako kdybyste měla už uzavřený život. Objevuje se zde i princip zrady, ale karty vám dávají naději, že skutečně osudovou lásku potkáte a On si najde vás. Na otázku "kdy", jakmile začnete žít aktivně. Ve všem. Je to princip akce a reakce, když nebudete nic dělat, nic se nestane. Muž, kterého máte potkat má kartu Hierophanta, což se překládá jako "moudrý muž".
Prémiová otázka
Foto
Majko, karty na vaše manželství jsou nadějné, je zde vidět láska i spolupráce. Je zde i karta Císařovna, to je rodina a spokojenost v rodině a úspěch, je zde i karta Netečnosti, což znamená, že se občas trápíte stejně jako manžel a on se trápí kvůli práci, ale to se vše změní k lepšímu. S tím zaměstnancem to vypadá celkem dobře, je tady Šestka pohárů, to je dobrá karta na spolupracovníky. Teď ještě to jaro musíte "překlepat", potom se vše zlepší.