Psal se rok 2001, když korunku královny krásy vyhrála blondýnka Diana Kobzanová. Když přebírala titul, určitě nepomyslela na to, jaké tóčo v soutěži Miss ještě udělá a jaké komplikace ji budou čekat.

V roce 2003 nafotila pornofotky do časopisu Leo, které ji stály titul královny krásy a navíc se musela dostavit k soudu s ředitelem soutěže Milošem Zapletalem. Korunku po ní převzala Andrea Fišerová. Diana si však z této aféry nikdy nic nedělala. A už vůbec se za nahé fotky nestyděla. Naopak.

Nevadilo to ani jejím partnerům, sportovcům. Modelka dlouho chodila s fotbalistou Martinem Jiránkem, se kterým dokonce žila nějakou dobu v Rusku. Nakonec se však rozešli a Dianiným vyvoleným se stal hokejista Michael Frolík. Útočník, který je mladší než modelka a který je také otcem její dcery Elly.

Diana se v České republice realizovala na pozici moderátorky. V televizi se podílela na VyVolených, pak byla na TV Óčko a také moderovala na Frekvenci 1. Pořad Drzá Diana byl úspěšný. Modelka si navíc šla tvrdě za svým a její prořízlá pusa se jí vyplatila. Pak ale přišlo těhotenství a z nezávislé Diany se rázem stala paní v domácnosti.

I s fenkou Miou se tedy odstěhovala do Kanady, tam také porodila svoji dceru a moderování vyměnila za péči o rodinu. A i když nemá práci a je závislá na partnerovi, čas jí vyplňují starosti o domácnost. Vaří, uklízí, stará se o přítele, ale rozhodně se nenudí. Modelka totiž rozhodně neztratila svůj ostrovtip a svými hláškami baví dál. Avšak ne přes rádio, ale přes sociální síť.

Video
Video se připravuje ...

Kobzanová v talkshow: O nevěře v těhotenství! Srovnal se, ale tlak stále trvá. Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
61 fotografií