Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Pátrání po utopeném dítěti: Ze zločinu se vyklubaly sexuální hrátky

Autor: els - 
26. března 2017
12:32

Dobrý konec má dramatické pátrání po dítěti, které bylo údajně hozeno do řeky Váh. Ve vodě však neskončilo dítě, nýbrž partnerka domnělého pachatele, se kterou si u vody užíval sexuální hrátky.

Muž, po kterém pátrala policie v souvislosti s domnělým hozením dítěte do řeky, se sám přihlásil na policii a odhalil pravdu. Ve Váhu totiž neskončilo dítě, jak se domnívali mladíci, kteří čin ohlásili, ale jeho sexuální partnerka.

Od čtvrtka probíhala okolo Váhu nedaleko Hlohovce velká pátrací akce. Dva mladíci (17) totiž zavolali policii poté, co nedaleko řeky slyšeli dětský křik a poté žbluňknutí.

V tom, že ve vodě skončilo dítě, je utvrdil muž, který je požádal o svezení na nádraží. V autě jim prý řekl, že udělal něco hrozného. Mladíkům se obě události spojili a zavolali policii.

Jejich verzi také utvrdilo zjištění, že před incidentem byl muž spatřen na nádraží s osmiletou holčičkou. Poté, co bylo po tomto čtyřicátníkovi vyhlášeno pátrání, muž se sám dostavil na policii.

Řekl, že u vody byl, ale ne s dítětem, nýbrž s ženou, se kterou měl u řeky pohlavní styk. Posléze se dvojice pohádala a žena skončila ve vodě. Muž byl však galantní, ženu z vody vytáhl a doprovodil domů. Sám se pak vydal na nádraží. Celá pátrací akce tedy byla zbytečná.

Mluvčí trnavské policie Martina Kredatusová však chlapce, kteří čin ohlásili, brání: „Chlapci se zachovali správně, že na základě pocitů, které v té chvíli neuměli vyhodnotit, šli na policii.“

Podívejte se na reportáž televize Markíza.

majojo ( 26. března 2017 17:32 )

Ano, mladíci měli napřed z e břehu zavlat: Pane, ***te nebo vraždíte? A teprve po odpovědi zavolat policii. Hodil ji do vody, ale pak ji galantně pomohl ven. Sedmnáctiletí mladíci svězli autem podezřelého na nádraží. Tenhle článek je fakt moc pitomej i na Blesk.

eriksonek ( 26. března 2017 17:18 )

mladíci 17 let a svezli nho autem??

erikcom ( 26. března 2017 17:17 )

napred deti pak mladici pak ho dokonce svezli

ejvm1712 ( 26. března 2017 16:58 )

Šla si jen umejt ♦

dzambulka007 ( 26. března 2017 14:35 )

Co byl tedy ten údajně strašný čin, o kterém jim údajně řekl? Pohádky. Nejmíň ze všecho věřím tomu, že tu větu frackům opravdu řekl.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání