Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Dívka (†4) zemřela mámě v náručí, srazilo ji auto a viníci utekli

Autor: shp - 
27. března 2017
05:07

Violet-Grace Youens (†4) z anglického St Helens šla se svou babičkou ze školy, když obě přejel vůz Ford Focus. Obě byly převezeny do nemocnice, ale malá holčička boj o život prohrála. Dva mladíci, kteří z osudného vozu utekli, jsou nyní v hledáčku policie.

Dívka i babička byly převezeny do nemocnice v kritickém stavu. Violet-Grace Youens svým zraněním podlehla. Zemřela mamince v náručí. Ta s ní byla až do poslední chvíle. Babička je ve vážném, ale stabilizovaném stavu.

Moje krásná holčička zemřela v mých rukách 25.3. 2017 v 23:38. Děkuji všem za vaše přání. Byla na tom příliš špatně,“ napsala její matka na Facebook den po tragické smrti holčičky.

Nicméně moje statečná holčička zachránila dva životy dárcovstvím svých ledvin a slinivky. Mám opravdu zlomené srdce, ale jsem pyšná na svou malou bojovnici,“ dodala maminka.

Dívku srazilo auto, z něhož po nehodě vyběhli dva mladíci. Zachytila je průmyslová kamera a policie po nich pátrá. Na rukách mají krev malé holčičky. Snad je strážci zákona vypátrají. Vědí, jak vypadají…

Podívejte se, jak vypadá bouračka v přímém přenosu:

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání