Ve středu na koncertě v Čáslavi měla Věra Špinarová vystoupení. Během koncertu se jí ale udělalo zle a ona odešla do zákulisí. Tam o chvilku později zkolabovala – zastavilo se jí totiž srdce. Byl převezena do motolské nemocnice, tam jí ale lékaři nedokázali přivést naplno do života. V neděli hudební legenda tento svět opustila...

Věra Špinarová neboli Špinarka byla u veřejnosti velmi oblíbená. Měla obrovskou fanouškovskou základnu a její hity se dokázaly zapsat za ty roky její kariéry do povědomí nespočtu lidí.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky... Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

„Zemřela zpěvačka Věra Špinarová. Při koncertním vystoupení minulý týden v Čáslavi zkolabovala a došlo k zástavě srdce. Byla přepravena vrtulníkem do pražské nemocnice v Motole, kde svůj boj o život i přes veškerou péči lékařů a zdravotnického personálu, v neděli 26. 3. 2017 prohrála. Chtěl bych touto cestou poděkovat celému zdravotnickému týmu a lékařům nemocnice v Motole za péči, kterou mé mamince věnovali. Zároveň chci poděkovat všem fanouškům a přátelům za podporu a účast v této těžké chvíli, kterou já a celá naše rodina prožívá. Termín posledního rozloučení, které bude v Ostravě, bude upřesněn a zveřejněn,“ napsal zpěvaččin syn Adam Pavlík na jejím Facebooku.

Pod tímto příspěvkem se vyrojilo víc než tisíc komentářů plných smutku, vzpomínek a myšlenek na pozůstalou rodinu. To není spravedlivé. Bude mi chybět její skvělý hlas,“ napsal Věřin fanoušek Martin. To nejvyšší uznání zpěvačce s absolutně nejlepším hlasem. Upřímnou soustrast rodině, muzikantům, fanouškům. Její písně jsou nadčasové. Děkujeme, Věro! Adame, jsme s Vámi,“ vzkázal Radomil. Upřímnou soustrast rodině. Pro mě to byla nejlepší naše zpěvačka. Když jsme to měli na vojně za 250 do civilu zpívali jsme si její písničku Jawa 250 a to, jak nazpívala Jednoho dne se vrátíš, tak to už nikdo nedokáže. Čest její památce,“ napsal Jiří. Smrt zpěvačky zkrátka zasáhla všechny, kteří Věru milovali.

Fotogalerie: Zemřela legendární zpěvačka Věra Špinarová
43 fotografií

Fotogalerie
41 fotografií