Celý národ se modlil uzdravení Věry Špinarové, která ve středu během svého vystoupení zkolabovala, dvakrát se jí zastavilo srdce a upadla do bezvědomí. „Naše Věrka je bohužel v nemocnici. Všechny vás moc prosím, držte ji palce a posílejte pozitivní energii! Děkuji,“ prosila Heidi Janků o modlitby pro její kolegyni a ženu, jejíž exmanžel Ivo Pavlíka se před lety stal jejím životním partnerem.

Obě zpěvačky prý měla stejný muž na čas znepřátelit, a to přesto, že po rozchodu s Věrou údajně nezamířil rovnou do náruči Heidi, ale stihnul mezitím ještě mít další vztah. Tak nebo tak, se dámy se ale nakonec usmířily, a to natolik, že spolu měly letos na podzim odjet na celorepublikové turné. Špinarová ale v neděli bohužel zemřela. A Heidi Janků se zhroutila. „Omlouvám se, teď to nedám,“ napsala smutná zpěvačka Blesk.cz s tím, že po smrti kolegyně nezvládá vůbec mluvit.

Video
Video se připravuje ...

Zemřela Věra Špinarová (†65): Naposledy si Blesku postěžovala, že žije bez lásky... Tereza Kühnelová, Lukáš Červený

Jen pár hodin poté, co s ní Blesk mluvil, nakonec vyjádřila soustrast veřejně na sociální síti.

Heidi Janků
Autor: Facebook

S Věrou Špinarovou se Heidi Janků ani nestihla rozloučit. „Mám v plánu Věrku brzy navštívit. Nezlobte se, víc vám neřeknu, je to velice citlivé,“ řekla Blesku o víkendu zpěvačka. Bohužel už návštěvu nestihla...

Pavlík sbalil Věru i Heidi na stejném místě

Pavlík sbalil Věru Špinarovou v kulturním domě v Porubě. Shodou okolností na stejném místě začal i jeho vztah s s Heidi. Lišily se jen okolnosti. „Tenkrát se konaly nedělní čaje o páté. Přišel jsem tam, uviděl holku o pět hlav menší než já, co tam neskutečně ječí. Takový hlas! Průser byl, že se mi i líbila. Oslovil jsem ji a bylo to,“ vyprávěl pro Aha! Pavlík, který si Věru Špinarovou jako manželku s odstupem času chválil.

Manželé ale měli spory a vzájemně si lezli na na nervy. „Já ji tím, že jsem byl na ženský. No a mně na ni vadilo to, že se ráda napila. Ne tedy před koncertem, to nikdy, ale po něm. Ona ale za to nemohla, tu lásku k alkoholu zdědila od svých předků. A to ji ničilo. Naštěstí se z toho ale dostala,“ říkal po letech Pavlík.

Nepřátelství Heidi a Špinarové se rozpustilo

Iva Pavlíka rivalství mezi ženami jeho života dlouho trápilo. Přitom s Heidi se podle svých slov dal dohromady až po rozchodu se Špinarovou. „Když jsem se rozešel s Věrou, začal jsem si hledat náhradu, která by mě ve stáří uživila. Chodil jsem se proto dívat na různé kapely, byl jsem tím vyhlášenej, takže všichni muzikanti přede mnou zpěvačky zamykali v šatně, abych náhodou nějakou neklofnul. A pak jsem uviděl to zjevení. Krásná vizáž a nádherné nohy. Když dozpívala, zeptal jsem se, zda by se nechala vést. Teda jenom ve zpěvu,“ prozradil před třemi lety Pavlík. Milostné vzplanutí přišlo až trochu později, zpočátku totiž váhal, zda mu o třicet let mladší zpěvačka neuteče. A dodnes neutekla.

VŠE O VĚŘE ŠPINAROVÉ ČTĚTE ZDE

Heidi se stak stala macechou jediného syna Špinarové Adama Pavlíka a všichni si k sobě po letech našli cestu a setkávali se jako rodina. Tento podzim měly Heidi a Věra vyrazit na společné turné, ke kterému Špinarová primáckému Top Staru řekla:

„To není boj, my nejsme v nějakém ringu, to není o tom, kdo vyzpívá výš. Až mám z té Heidi někdy strach, protože ona vypadá super, je vitální, má jiné písničky, je hravá, taneční, což já už tak moc taneční nejsem, takže já si myslím, že ona to tam rozdovádí. Těšíme se na společné písničky. Heidi je rodina, jsme kolegyně,“ řekla TOP STAR magazínu Věra Špinarová. 

Fotogalerie: Zemřela legendární zpěvačka Věra Špinarová
43 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Špinarová o oslavě svých narozenin Markéta Reinischová, Jan Jedlička, Luděk Mazák

Fotogalerie
46 fotografií