Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Patricie utekla, aby nemusela do dětského domova: Neviděli jste ji?

Patricie utekla, aby nemusela do dětského domova: Neviděli jste ji?
Patricie utekla, aby nemusela do dětského domova: Neviděli jste ji?  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
28. března 2017
15:08

Olomoučtí policisté vyhlásili pátrání po patnáctileté Patricii Mirgové z Olomouce. Hledají ji od pátku minulého týdne, naposledy ji svědci viděli o den dříve v jejím bydlišti. Dívka má být na základě předběžného opatření soudu předána do péče jednoho z dětských domovů na Přerovsku. S žádostí o pomoc se nyní policisté obracejí také na veřejnost, řekla ČTK mluvčí policie Irena Urbánková.

„Pohřešovaná byla naposled spatřena ve čtvrtek 23. března kolem 19:00 v místě svého současného bydliště, odkud odešla neznámo kam. Od té doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Mobilní telefon u sebe nemá,“ uvedla mluvčí.

Dívka je vysoká zhruba 167 centimetrů. Má střední postavu, černé rovné vlasy a hnědé oči. Mluví pomalu, má špatnou výslovnost a hluboký hlas. V době odchodu na sobě měla modré děravé rifle, světle růžovou bundu a bílé boty značky Adidas s růžovými pruhy.

Policisté žádají případné svědky, kteří pohřešovanou viděli nebo ví, kde se zdržuje, aby se ihned obrátili na nejbližší policejní služebnu nebo volali na linku 158.

Patricie utekla, aby nemusela do dětského domova: Neviděli jste ji? Patricie utekla, aby nemusela do dětského domova: Neviděli jste ji? | Policie ČR

agfor ( 28. března 2017 19:23 )

Kdybych jí viděl, poradil bych jí, kudy vede cesta z české totality do Reichu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání