Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Oblékněte svůj domov do barev, připravte se na jarní svátky s parádou!

11. dubna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro se pomalu ale jistě blíží a s ním se v nás probouzí i nová energie. Toužíme se obklopit barvami a dobrou náladou. Teplé a tlusté peřiny vyměníme za lehké přikrývky a barevným povlečením rozzáříme ložnici. Jak si spánek v jarních a letních měsících udělat co nejpříjemnější? A jaké doplňky pomohou vykouzlit barevný, jarní interiér?

Vhodný výběr prostěradla a povlečení

Vždy záleží na tom, jaké zvolíme povlečení. Nejoblíbenější je stále bezkonkurenční 100 % bavlna. Ovšem krep se v posledních letech stává dalším trendem. Vracíme se k tradicím a krepové povlečení je oblíbené pro svoji nenáročnou údržbu. Bavlněná tkanina s krepovým efektem nevyžaduje žádné žehlení a má delší životnost oproti hladké bavlně.

Autor: SCANquilt

Zpestření každé domácnosti? Látkové doplňky

Dekorační polštářky, barevná tkaná prostírání na stůl a další látkové a hlavně praktické doplňky hezky doladí pozitivní dojem z domácnosti. Kuchyně nebo obývací pokoj? Obě místnosti si zaslouží nový jarní kabát. Výběr z krásných tkaných prostírání na stůl najdete ZDE. Fantazii se meze nekladou!

Autor: SCANquilt

Provětrejte svoje ložnice a vyberte si pohodlné polštáře a lehké přikrývky

Často „oblékáme“ peřiny i polštáře do pěkného a kvalitního povlečení, ale jaro je také skvělá příležitost, kdy můžeme provětrat naše ložnice a pořídit si zbrusu nové polštáře a lehké přikrývky! Pod tzv. LIGHT přikrývkami není v noci ani zima ani příliš teplo! Na jaro jsou jako dělané a už se nestane, že se v noci nevyspíte kvůli nepříjemnému pocitu vedra. Kde sehnat barevné látkové doplňky, povlečení a jarní tenké přikrývky už víte, tak hurá nakupovat. Pod LIGHT přikrývkou která je ideální na teplé měsíce se vyspíte jedna báseň. Tuhle novinku pro příjemný spánek si nebudete moci vynachválit.

Autor: SCANquilt

Vychutnávejte čas klidu a odpočinku se vší parádou. Více výrobků, kterými si zpříjemnit odpočinek najdete ZDE.

Jako poslední tip doporučujeme vložit do polštáře sáček s levandulí, meduňkou nebo mátou, tyhle bylinky krásně provoní interiér oblečený do nových jarních barev.

Autor: SCANquilt