„Třetí ročník pražského Bike Ranch Cupu od dubna do října osvěží revitalizovaný park Višňovka na Praze 9 již 23. dubna! V minulosti tradiční cyklistická lokalita se během posledních let proměnila k nepoznání,“ uvádějí organizátoři.

Pro bikery a bikerky připravili v sezoně 2017 pět závodů, které se budou konat vždy v neděli. Nebude chybět ani závod finálový. Do toho mohou postoupit pouze ti závodníci ze soutěže dospělých, kteří se zúčastní minimálně tří závodů z celkem pěti.

Ostatní mohou jet závod bez šance umístit se v celkovém hodnocení. Do finále postoupí cyklisté podle počtu získaných bodů. „Těm, kteří absolvují všech pět závodů, se odečtou body za ty závody, ve kterých se umístili nejhůře. Závody dětí se pak budou hodnotit každý zvlášť,“ vysvětlili organizátoři.

Registrovat na závod se musíte vždy do pátku před daným závodem, který se uskuteční vždy jednu neděli v měsíci. Dospělí za jeden závod zaplatí 250 korun, děti 70.

Jezdíte po Praze na kole nebo byste chtěli, ale bojíte se? Pomůže vám nová aplikace Prahou na kole. Ta dokáže najít nejen nejrychlejší, ale třeba i nejpříjemnější trasu. Na reportáž se podívejte v tomto díle pořadu Selfie z Prahy:

Video
Video se připravuje ...

Záběry z kabiny: Takhle startují letadla v Praze! A Monika chová v pokoji přes 20 ježků. Matěj Smlsal, David Vaníček, Hudebnibanka.cz

Podívejte se, jak vypadá Bike Ranch Cup:

Fotogalerie
3 fotografie