Poplach u hasičů v Sušici spustil telefonát na jejich operační středisko, že žena ve voze značky Kia vyletěla ze silnice, proletěla skrz keře a okrasné túje, těsně minula rodinný domek a pak čelně narazila do stromu. „Zraněné řidičce jsme na místě poskytli první pomoc a pečovali jsme o ni až do příjezdu sanitky záchranky. Její osádka si pak ženu od nás převzala,“ řekla mluvčí hasičů Pavla Jakoubková.

Při nárazu utrpěla zranění a převezli jsme ji k ošetření do nemocnice v Sušici,“ řekl mluvčí záchranky Martin Brejcha. Zranění ženy se nakonec ukázala jako ne příliš vážná a tak ji lékaři z nemocnice po ošetření propustili.

 Mezitím hasiči pomohli příbuzným ženy naložit nabourané auto na odtah. „Dechová zkouška byla u řidičky s negativním výsledkem. Ze silnice vyjela kvůli své nepozornosti. Policisté zadrželi osvědčení o registraci vozidla a dopravní nehoda byla vyřešena na místě blokovou pokutou,“ uvedla policejní mluvčí Dana Ladmanová s tím, že oprava nabouraného vozu Kia přijde nejméně na 63 tisíc korun.

Fotogalerie
7 fotografií