Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zabili úspěšnou modelku (†21) muslimští extrémisté? Bylo to kvůli jejím šatům, tvrdí otec

Autor: aba - 
9. dubna 2017
07:29

Jednadvacetiletá studentka islámské lékařské fakulty v Bangladéši a fashion modelka Raudha Athif byla ve svém pokoji nalezena mrtvá. Úřady provedly pitvu a prohlásily její smrt za sebevraždu. To se ale nelíbí její rodině, která požaduje vysvětlení záhadných okolností kolem smrti mladé dívky.

Raudha byla nejen nadaná studentka, ale i velice krásná žena. Prosadila se v modelingu a její sláva ji vynesla až na titulní stranu prestižního módního časopisu Vogue v jeho indické mutaci. Dívka, která byla původem z Malediv, měla nezvykle modré oči a její krásu ocenil i prezident ostrovního ráje.

Minulý týden ale byla nalezena mrtvá ve svém pokoji na dívčí studentské ubytovně. Dveře do jejího pokoje byly zamčené zevnitř, a když se spolužačkám podařilo se do pokoje dostat, našly už jen její mrtvé tělo. 

Lékaři po nařízené pitvě prohlásili její smrt za sebevraždu, to se ale zásadně nelíbí jejím příbuzným, kteří prohlašují, že se Raudha stala obětí extrémistů, již neschvalovali její nemuslimský způsob oblékání.

„V Bangladéši došlo k sérii vražd, které se kryjí jako sebevraždy, ale ve skutečnosti za nimi stojí extrémisté,“ řekl bratr oběti Rayyan Athif, který dodává i to, že byla šikanována kvůli náboženství. „Její oblečení bylo označováno jako nestoudné a neislámské. Ve škole ji kritizovali za to, že nosí džíny, a to i přes to, že dodržovala školní nařízení ohledně oblečení a zakrývala si obličej šátkem. I ostatní dívky se stávaly terčem této kritiky. Je to islámská škola napojená na extrémisty,“ vysvětluje.

Tvrdí také, že se dívka svěřila rodině, že pouhých několik týdnů před její smrtí jí někdo hodil prášky na spaní do pití. I ostatní okolnosti její smrti jsou podivné. Podle rodiny měla na krku otlačeniny, které byly pitvou označeny za mateřská znamínka, která ale nikdy neměla. Úřady odmítly záležitost komentovat, dokud řádně neprozkoumají výsledky oficiální pitvy.

Na to, jak ruská modelka fotí záběry, při kterých tuhne krev v žilách, se podívejte ve videu:

Video  Nebezpečný kousek ruské modelky  - YouTube/Instagram
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání