Už to nebude trvat dlouho a Hana Mašlíková Reinders porodí, na mateřskou se ale jen tak nechystá. „Budu pracovat, dokud mi to tělo dovolí, třeba až do konce. Když řekne: ‚Stop, odpočívej‘, tak budu odpočívat. Jediné představení, ve kterém jsem v divadle skončila, jsou Magická esa, protože tam lezeme do rekvizit. Je tam taková skluzavka, která mě tlačí na bříško, a v tomhle směru jsem opatrná,“ řekla v rozhovoru pro Super.cz.

Ani po porodu neplánuje doma zůstat dlouho. „Do práce se chci vrátit co nejdříve, i když priorita je pro mě být hlavně dobrou mámou,“ svěřila se.

Aby se cítila dobře, chodí pravidelně cvičit. Ostatní maminky jí to však vyčítají – podle nich by se měla spíš šetřit. „Dostávám za to od veřejnosti hroznou nakládačku, protože některé těhotné maminky mají pocit, že těhotenství je nemoc a neměly bychom nic dělat, jen se nechat obskakovat. Já mám jiný pocit, cítím se dobře, a dokud mi tělo nebude naznačovat, že bych měla přestat, tak nevidím jediný důvod. A i lékaři to doporučují, pokud těhotenství probíhá v pořádku,“ dodala.

Moderátorka to ale schytává i za to, že má malé bříško. "Hana vůbec nevypadá na 6. měsíc, jako kdyby byla v prvním měsíci, ale potom je taky takový výsledek chudaci děcka. Žena v těhotenství by neměla hledět na to, jak vypadá, když to dítě teda bezmezně miluje," napsala na sociální síť jedna z komentujících. "Vy jste gynekoložka nebo jiná lékařka, že si dovolujete posuzovat mé těhotenství podle velikosti břicha na fotce," ohradila se Hanka.

Podívejte se na video, co se u Hanky od svatby změnilo.

Video
Video se připravuje ...

Hana Reinders denně cvičí, přesto bojuje s celulitidou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

 

Fotogalerie
29 fotografií