Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

„Promiň, že jsem tě znásilnil.“ Studenta zadrželi, když se dívce omluvil v SMS

Autor: nka - 
20. dubna 2017
23:20

Případ znásilnění mezi vysokoškoláky řeší britský soud. Student fyziky měl sexuálně zneužít spolužačku a rok poté jí poslat omluvnou zprávu, v níž se k činu přiznal.

Fyzik Sherman Ip se měl spolužačky zmocnit před čtyřmi lety v londýnském studentském bytě, kam za ním přišla na návštěvu.

Když si spolu povídali, začalo jí být jasné, že mu jde o sex. „Seděli spolu na gauči a on ji vůbec neposlouchal, ale snažil se ji osahávat a svléknout,“ popsal žalobce David Povall.

Video: Jak trestají sexuální násilníky v Číně? Podívejte se, jak dopadl učitel, který znásilnil žačku

Video  Učitel znásilnil svou žačku. Její rodiče ho zbili jako žito.  - Youtube.com
Video se připravuje ...

To se ale dívce nelíbilo, takže se od něj odtáhla a přesedla si na postel. „To nebylo moudré, protože se přemístil za ní, povalil ji na postel a začal jí sundávat oblečení,“ dodal žalobce. Studentka pak Ipovi řekla, ať toho nechá. On se na ni ale vrhl a strhl z ní džíny i s kalhotkami. Pak ji znásilnil.

Při sexu se dívky ptal, jestli se cítí dobře

Během sexu začala plakat a on si toho určitě všiml, protože se jí zeptal, zda se cítí dobře. Stejně ale ve svém konání pokračoval, řekl Povall podle serveru Telegraph.

Krátce po aktu dívka odešla. Později spolužákovi poslala zprávu. V ní zdůraznila, že se k ní zachoval špatně. Na policii ale nešla, i když o pár měsíců později se svěřila svému příteli.

K podání trestního oznámení ji přiměla až zpráva, kterou jí obviněný poslal více než rok po činu. „Je mi moc líto, že jsem tě citově zneužil a zmanipuloval, abys dělala věci, které jsi nechtěla. Promiň, že jsem tě znásilnil. Moc mě mrzí, že jsem ti ublížil. Je to všechno moje vina,“ napsal Ip. Poté jej zadržela policie.

Nyní Ip obvinění ze znásilnění odmítá. Tvrdí, že ho dívka sváděla.

V době údajného znásilnění Ip studoval v Londýně fyziku, nyní pokračuje v doktorském studiu statistiky na univerzitě ve Warwicku.