Krásku, která je zvyklá létat po celém světě, jen tak něco v letadle nevyděsí. Ale poslední let z Bratislavy do Prahy i ji vyděsil k smrti.

V Blavě bylo tak hrozné počasí a let se pořád odkládal. Přiznám se, že jsem si přála, aby byl odložený a jela bych asi raději vlakem. Nakonec jsme vzlétli, ale byly tak strašné turbulence a propady, že jsem se opravdu strašně bála,“ svěřila se Blesk.cz Kociánová. Naštěstí doletěla v pořádku, takže mohla v novém butiku slavnostně přestřihnout pásku a v kožené minisukni ukázat své dokonalé nohy.

Video
Video se připravuje ...

Modelce Kociánové vybouchlo letadlo pod zadkem. Petr Soukup, Markéta Reinischová

„Vím, že když řeknu, že mám dobré geny, tak to zní jako klišé, ale opravdu musím poděkovat svým rodičům. O mně je známo, že hodně cvičím a jsem neustále v pohybu. Také se snažím zdravě jíst a zbytečně nepřejídat,“ prozradila kráska, která se víc věnuje focení než předvádění na mole. „Na předvádění jsem už stará. Předvádějí holky o deset i více let mladší než jsem já. Víc se věnuji focení, které je i lépe zaplacené,“ netají se Míša, která už víc než rok randí s britským obchodníkem Arranem Yentobem.

Fotogalerie
29 fotografií