Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Roztržka u Trumpových? Melanie zuří, že jí Ivanka přebrala roli první dámy

Autor: nka - 
24. dubna 2017
19:10

Napjatý vztah prý panuje mezi manželkou amerického prezidenta Donalda Trumpa Melanií a jeho dcerou Ivankou. Důvodem má být Ivančino přebírání role první dámy, do níž se Melanii zpočátku nechtělo.

Podle serveru Daily Mail si chladu mezi oběma ženami všimly dva nezávislé zdroje, jeden z prostředí módy a druhý z médií. Melania (46) podle nich nelibě nese to, že ji nevlastní dcera často nahrazuje při oficiálních akcích.

Video: Podívejte se na rozhovor s Melanií Trump o jejím životě a názorech

Video  Melania Trump mluví o svém manželství a životě.  - Youtube.com/MSNBC/BPŽ
Video se připravuje ...

Podnikatelka Ivanka (35) od začátku kampaně stojí veřejně po boku otce a v posledních měsících ho doprovází na řadě politických schůzek a akcí. Nechyběla například při oficiální návštěvě německé kancléřky Angely Merkelové ve Spojených státech ani na setkání s vedením Číny. Trump se navíc netají tím, že na Ivančin názor dá.

Oproti tomu Melania na veřejnosti moc nevystupuje a během kampaně se ztrapnila svým proslovem, jehož pasáže byly totožné s projevem bývalé první dámy Michelle Obamové.

Po zvolení manžela se navíc odmítla přestěhovat do Bílého domu a i se synem Barronem zůstala v New Yorku. Ivanka naopak nemeškala a do Washingtonu se i s manželem a dětmi přestěhovala okamžitě.

Častá přítomnost Ivanky po boku otce v roli první dámy se ale Melanii nejspíš začíná zajídat. Nedávno tak Bílý dům oznámil, že od léta začne celá rodina bydlet pohromadě.

 „Pro paní Trumpovou je ctí sloužit této zemi a roli a zodpovědnost první dámy bere velmi vážně. Od inaugurace zatím uběhl jen krátký čas a první dáma se své role zhostí pragmaticky a pečlivě, způsobem, který je jedinečný a jí vlastní,“ ujistila Američany Melaniina poradkyně Stephanie Winstonová Wolkoffová.

Zobrazit celou diskusi