Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Prsteny: Na palci je nosí individualisté, na malíčku volnomyšlenkáři

/
  • (profimedia)
    25. dubna 2017 ● 08:00

    Prsteny mají v našem životě velkou symbolickou úlohu. Snubní, zásnubní, promoční… všechno jsou to „prsteny moci“.  Co o vás vypovídá to, na kterém prstě je nosíte?

  • 1.

    Palec

    Autor: iStock

     

    Na palci nosí prsteny individualisté, originální a kreativní lidé. Bývají nezávislí a často mají pocit, že jsou nadřazeni svému okolí, výjimeční, trochu rebelové. 

     

    Ať je však nošení prstýnků na palci sebevíc cool, snubní prsteny na něj nenasazujte, nepřineslo by vám to štěstí.

  • 2.

    Ukazováček

    Autor: profimedia

     

    Na ukazováku nosí prsten ambiciózní osoby, které touží po úspěchu a kariéře. Jsou to rození vůdci, kteří mají vizi a rozhodovat je pro ně přirozenost.

     

    Prsten na pravém ukazováku údajně ukazuje uvážlivost a celkové kladné zaměření vyjmenovaných rysů, zatímco na levé ruce signalizuje velikášství, pýchu, sebelásku a sklony k hysterii.

  • 3.

    Prostředníček

    Autor: profimedia

     

    Na prostředníčku nosí lidé prsten poměrně často.  Takové umístnění volí lidé citliví a plaší, kteří mohou působit povýšeně, za svou arogancí schovávají citlivou duši, kterou zraňuje posměch. Prsten na prostředním prstu pomáhá chronickým smolařům a lidem s duchovními zájmy.

  • 4.

    Prsteníček

    Autor: profimedia

     

    Prsteníček je tradičním prsem pro nošení zásnubního, ale především i snubního prstenu.  Nosí ho tak otevření, přátelští lidé, kteří jsou oblíbenými společníky.  Prsten na prsteníčku je symbolem oddanosti a věrnosti.  

     

    Z pohledu esoteriky je nejvhodnějším kovem pro tyto prsteny zlato, neboť je slunečním kovem. 

  • 5.

    Malíček

    Autor: profimedia

     

    Prsten na malíčku je odnepaměti symbolem volnomyšlenkářů a příslušníků různých skupin lidí, kteří se nošením prstenu na malíku odlišují od většiny společnosti. Takoví lidé rádi revoltují, mají sklony k dobrodružství. 

     

    Ženy s prstenem na malíčku rády flirtují.

  • 6.

    Prsten na prstě u nohy

    Autor: archiv

     

    Většina psychologů tvrdí, že jde o snahu upozornit na sebe a vzbudit pozornost. V některých případech jde o projev přehnaného sebevědomí a snahu vyniknout nad ostatními.

     

Autor: neo

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz