Když na molo vešla dívka s číslem 4, zalapali někteří po dechu, že se v soutěži konečně objevila holka "krev a mlíko". Našli se i tací, co si mysleli, že je tam půvabná boubelka omylem. Atraktivní Dominika Dávidová nemá klasické proporce modelky, ale jako modelka plus size by se okamžitě uchytila.

Vedle vyhublých dívek, některým při promenádě trčely kyčle, vypadala Dominika velmi žensky. Škoda, že nevyhrála. Konečně by to bylo něco nového. U našich slovenských sousedů by se mohli noví majitelé České Miss inspirovat, a ne při lahvi vína vymýšlet nesmysly. Za svůj první počin, kdy polonahé dívky nahnali do metra, sklidili slušnou nálož kritiky. Ale nepoučili se ani, když jim sbohem dala Simona Krainová nebo Nikol Švantnerová, a holkám soustředění opepřili kurzem přežití.

Kdyby vybrali deset krásek s pořádnými tvary, tak by to zaujalo a ještě by přilákali úplně nové typy.

Nakonec se Miss Slovensko 2017 stala zrzka se sněhobílou kůží Hanka Závodná (21). Moderátorem večera byl Libor Bouček a jako host vystoupil Martin Chodúr.

Finalistka, která odstoupila z České Miss.

Video
Video se připravuje ...

Krásná modelka odstoupila z České Miss: Nechci být cvičenou opičkou! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

¨
Video
Video se připravuje ...

Andrea Bezděková o České Miss: Kolik procent musí odvádět? A co si myslí o novém ročníku? Petr Soukup, Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií