Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tragická smrt na dovolené: Abi (†26) se oběsila, aby dala za vyučenou příteli!

Autor: haj - 
20. května 2017
16:23

Mladá Angličanka Abigail Brown (†26) zemřela v dovolenkovém ráji v Thajsku. Zřejmě chtěla po hádce vytrestat svého přítele a vystrašit ho, jenže plán se obrátil proti ní a ona se nešťastnou náhodou oběsila.

Abigail, která na Facebooku vystupovala pod matčiným příjmením Rowland, odešla před časem z práce v Londýně a spolu s přítelem Jamesem Brumem se vydala na cestu kolem světa. Dvojice, která plánovala společný život a dokonce svatbu, spolu procestovala Indii, Bali, Austrálii, Bali a též ostrov Phuket v Thajsku, kde jejich dobrodružství ukončila tragédie.

Vše se odehrálo večer 6. ledna tohoto roku, kdy pár vyrazil za zábavou do nočního klubu. Jenže po vypití pár skleniček vypukla hádka. Abi, kterou údajně dopálilo, že její přítel před ní balil jiné ženy, se sebrala a z baru nasupeně odešla zpátky do hotelu. Jejímu partnerovi, který se věnuje bojovému umění, se hádka zdála jako hloupost, ale řekl si, že nechá přítelkyni vychladnout. Proto za ní nešel hned, ale až za delší dobu.

Dnes tohoto rozhodnutí hořce lituje a vyčítá si, že nejednal jinak. Za pár hodin totiž otevřel dveře hotelového pokoje a naskytl se mu asi ten nejhorší pohled v jeho životě. Jeho láska tam ležela mrtvá. Podle zprávy thajské policie se oběsila na prostěradle.

Smrt Abigail zasáhla i její maminku Jane, která stále nemůže zapomenout na telefonát, kterým jí James otřesnou zprávu oznámil. „Abi je mrtvá. Pohádali jsme se a ona se vrátila zpět na pokoj. Oběsila se. Zemřela,“ vzpomíná Jane, která ovšem nevěří, že by si její dcera vzala úmyslně život.

Spíše má za to, že šlo jen o demonstrativní sebevraždu, tedy že se mladá žena snažila jen dát pořádně za vyučenou svému partnerovi a trochu ho postrašit, aby si uvědomil, jak se cítí. I když si prostěradlo omotala kolem krku, nechtěla čin dotáhnout do konce. Jenže se skutečně udusila a James ji už zachránit nestihl. Tuto teorii ostatně potvrdila i britská koronerka, která smrt označila za nešťastnou náhodu.

VIDEO:  K sebevraždě nedávno došlo také v domě Ladislava Štaidla.

 

 

dzambulka007 ( 21. května 2017 04:40 )

Proboha. Oběšení jako demonstrativní sebe vražda? Asi už přeskočilo všem.

beavis1 ( 20. května 2017 23:59 )

 A neni jeji pritel nahodou trochu z Libanonu nebo jinyho cmoudova? To se pak tyhle veci stavaj...

oliiiii3 ( 20. května 2017 20:46 )

Tak to si teda pomohla, komu chtěla dát za vyučenou, že se oběsila, ublížila akorát celé rodině, on si časem najde jinou, ale jí to už život nevrátí. Život půjde dál, nejdřív myslet, pak činit

majojo ( 20. května 2017 18:08 )

Jak tam mohla l e ž e t mrtvá když se oběsila?

hanka666 ( 20. května 2017 18:01 )

Komedianti, hlavně, že mají tisíce zamilovaných selfíček.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání