Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Lili (18) se pokusil znásilnit ilegální přistěhovalec: Útok nahrála na mobil

Autor: aba - 
22. května 2017
20:18

Lillian Constantine z Kentu se vracela domů ve dvě ráno. Od baru, ve kterém byla s kamarádkou, to měla domů jen pár minut chůze. Město se ale rozhodlo ušetřit za osvětlení, a tak kráčela naprostou tmou, ve které na ni zaútočil Ashraf Miah (34).

Dívka se vracela z baru, ve kterém si ji Miah vyhlédl. Domů to měla jen kousek, ale všechny pouliční lampy byly zhasnuté. Mezi dvanáctou a půl šestou ráno se kvůli šetření peněz nesvítilo, a tak si na cestu svítila svým mobilním telefonem. Útočníka si prý všimla vteřinu před napadením.

„Koutkem oka jsem někoho viděla. Ve chvíli, kdy se dotknul mého ramene, jsem začala natáčet. Nejdříve se mě zeptal, kam jdu, tak jsem řekla, že domů. Pak mě chytil a všemožně se mě snažil povalit na zem. Křičela jsem, že ho natáčím a že mu to neprojde. Hluk probudil sousedy a slyšela jsem bouchnutí dveří od nějakého domu. To ho vyděsilo,“ vypráví Liliana, která se pak odřená a plná modřin dostala domů, odkud její matka zavolala policii.

Druhý den se musela dívka podrobit celé řadě testů včetně snímání DNA. V registru ale vzorek tohoto muže nebyl. Policie nakonec použila dívčinu nahrávku, která byla 2 minuty a 47 dlouhá. Protože filmovala v naprosté tmě, musela policie zrnité video nejprve zdlouhavým procesem vyčistit, než byli schopni extrahovat podobu pachatele.

Napadení se přitom odehrálo přímo pod lampou veřejného osvětlení. Kdyby nedošlo ke škrtům a lampa svítila, byla by tvář muže na videu mnohem zřetelnější a policie by ho obvinila dříve. Muže nakonec vypátrali v Londýně a identifikovali jako Ashrafa Miaha. Muž je původem z Bangladéše a do Anglie přijel s ročním pracovním vízem. To ale vypršelo už před deseti lety a muž od té doby pobýval i pracoval načerno. 

Nahrávka z telefonu byla puštěna u soudu. Soudce byl z brutality útoku znechucen a řekl, že na tohle jen tak nezapomene. Muže odsoudil k třinácti a půl letům vězení s podmínkou, že si musí odsedět nejméně devět a půl. Zároveň násilníka doporučí k deportaci hned, jakmile si svůj trest odsedí. 

V tomto případě jednal soud. Někdy ale jedná dav rozzuřených lidí, například jako na videu, kde lidé napadají pedofila:

Video  Rozzuřený dav zlynčoval pedofila, který zavraždil holčičku (†4).  - YouTube
Video se připravuje ...


havran2 ( 23. května 2017 08:13 )

Uřezat šulina ! ! !

wooligan ( 23. května 2017 08:12 )

nelegální migranti k nám chodí znásilňovat naše české dívky.

asijo ( 23. května 2017 05:06 )

Nezapomeňte oznámit,že byl v té době duševně nemocný,že je ho třeba zadarmo léčit.

zkzkz ( 22. května 2017 22:02 )

Vyhnat čmoudy z Evropy pryč!!!

boxer ( 22. května 2017 21:06 )

A takových ilegálních násilníků by mělo následovat svého kamaráda pryč z Evropy !!!!Zavšivení Evropy dosahuje vrcholu. Merkelová Milka Khunda by měla viset a všichni řiťoalpinisti !!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání