Loni na konci února únos a znásilňování exmanželky, v létě v Třebíči první neúspěšný pokus obstarat si sexuální otrokyni! Aneta C. (21) měla na parkovišti mezi dvěma nákupními centry štěstí! Josefu ml. se vytrhla a utekla. Jinak by skončila na místě pozdější oběti zvrhlíků!

Video
Video se připravuje ...

Krajský soud v Brně vynesl rozsudek nad sexuálními otrokáři Josefem D. st., Josefem D. mladším a Karlem D. V úhrnu dostali 30 let vězení. Hynek Zdeněk

Ďábelský plán Josefa D. staršího tak vyšel až 15. srpna, kdy muži vtáhli do auta z autobusové zastávky na Jihlavsku měsíc těhotnou Michaelu R. (18). Dívce hrozili smrtí, celou noc ji znásilňovali v karavanu v kempu na jižní Moravě.

 Jakmile zastavili, převedli ji do karavanu. Tam jí Karel strčil prsty do pochvy. V kempu na Hodonínsku měli s dívkou styk vaginální i orální Josef st. i jeho bratr Karel. Josef starší jí svlékl kalhotky a znásilnil. Za tři hodiny ji přinutil k orálnímu sexu," zaznělo při rozsudku u soudu. 

Online přenos ze soudu si můžete přečíst ZDE

Míša, která na 1. máje porodila holčičku, jim ráno utekla. Dodnes trpí psychickými problémy. Muži původně plánovali, že si ji nechají třeba 10 let a případné děti, které s ní splodí, odrodí sám Josef starší. Měli to tak vymyšlené, že počítali i s tím, že do školy by je neposílali, vzdělávali by je sami...

„Tak brutální zacházení se ženou nelze tolerovat,“ vysvětlil soudce Daniel Plšek, proč soud sáhl po trestech při samotné horní hranici rozpětí trestní sazby za omezování osobní svobody a znásilnění.

Přiznal, že v případě Josefa staršího senát zvažoval sáhnout i nad hranici 12 let - ve hře byl i mimořádný trest 16 let. Nakonec k němu nedošlo kvůli dosavadní bezúhonnosti hlavního aktéra nechutností.

Exmanželka: 4 dny teroru

Soud uvěřil i Monice D., exmanželce Josefa D. staršího, že na konci února 2016 čelila čtyři dny podobným zvrhlostem uzamčená a hlídaná v domě hlavního organizátora případu. Kromě opakovaného znásilňování se musela podvolit i sexu s jeho synem Josefem (24).

Iniciátora nechutností označili znalci za primitivní a násilnickou osobu s IQ 80, jejíž náprava se blíží nule. Bratr Karel D. (53) vyvázl s 10 roky jen proto, že se neúčastnil násilí proti Monice D. Josef mladší má podle znalců jako jediný šanci na návrat do života. Pokud se zbaví vlivu despotického otce. 

Karel D. se na místě odvolal

Rozsudek nenabyl právní moci, otec se synem si ponechali stejně jako žalobce lhůtu k vyjádření. Hned na místě se odvolal Karel D. Je velkej," reagoval při odchodu ze síně na dotaz, jak hodnotí výši trestu. Nemám oprávnění klienta něco komentovat. Uvidíme se u vrchního soudu," opáčil jeho obhájce Josef Vašulka.

Fotogalerie
14 fotografií