Dvojice si v sobotu vzájemně slíbila věčnou lásku přímo na pozemku své luxusní rezidence v Brentwoodu v Kalifornii před méně než 50 hosty. Samozřejmě nesměla chybět rodina nevěsty, její John a Therersa, bratr Matthew s manželem Jamesem Wrightem a také prarodiče, kteří přiletěli pogratulovat až ze New South Walesu v Austrálii, kde žijí. Na seznamu pozvaných se údajně objevila i různá jména z vyšších vrstev a také kolegyně Mirandy z modelingové branže.

Jelikož novomanželé se snažili mít svůj slavný den jen pro sebe, hosté museli podle TMZ na tajných místech nasednout do černých limuzín s tmavými skly, které je odvezly až na místo. Mezitím na zahradě za domem snoubenců vyrostl velký bílý stan plný bílých lavic a dlouhých stolů ozdobených krásnými růžovými růžemi. Během samotného obřadu, který začal ve čtyři hodiny odpoledne a trval pouhých dvacet minut, pohádkovou atmosféru dokreslovala oscarová píseň When You Wish Upon A Star z filmu Walta Disneyho Pinocchio v podání pianisty a smyčcového kvartetu.

VIDEO: Miranda Kerr mluví o své rutině před spaním

Video
Video se připravuje ...

Miranda Kerr mluví o své rutině před spaním Youtube.com

„Vypadala jako skutečná princezna,“ popsal nevěstu zdroj televize E!News. Podle něj měli dokonce oba novomanželé slzy v očích. Další hosté se shodli, že celá událost oplývala elegancí. „Svatba i recepce byly intimní, ale okázalé a na úrovni. Hlavně díky Mirandě, protože ona má úžasný vkus a věděla přesně, co chce,“ uvedl nejmenovaný zdroj pro časopis People s tím, že svatební sliby zněly překrásné. „Miranda byla radostí bez sebe, že si Evana bere,“ dodal zdroj People.

Kdo by se také půvabné modelce divil, když její partie Evan Spiegel je nejen pohledný fešák, ale také patří k nejmladším miliardářům současnosti. Je výkonným ředitelem ve firmě vlastnící sociální síť Snapchat, kterou Evan spolu s přáteli založil. S Kerr se poprvé setkal na společenské akci v roce 2014 a v červnu dalšího roku spolu začali chodit. Za rok a měsíc nato Spiegel požádal svou lásku o ruku a ona souhlasila.

O tom, že má Miranda dobrý vkus, svědčí ostatně i její předchozí velká láska. V letech 2010 – 2013 byla totiž vdaná za herce Orlanda Blooma, představitele Legolase z Pána prstenů či Willa Turnera v sérii filmů Piráti z Karibiku. Bývalí manželé spolu mají syna Flynna (6), který se prý maminčiny druhé svatby také zúčastnil. Dokonce měl podle zahraničních médií sehrát v obřadu i nějakou významnou roli. Pravděpodobně dostal na starost snubní prstýnky.

VIDEO: Orlando rozhodně nouzí o partnerky netrpí. Donedávna chodil se zpěvačkou Katy Perry (32). Rozešli se prý proto, že s ní nechtěl mít děti.

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry na záznamu paparazzi odchází z koncertu Adele, kde měli společné rande youtube

Fotogalerie
72 fotografií