„Mohu potvrdit, že se můj klient již nezdržuje ve vile v Černošicích,“ sdělil nám ve čtvrtek Řepkův právník JUDr. Jaroslav Jankrle. Podle zjištění Blesku si fotbalový bouřlivák své osobní věci uskladnil u kamaráda v sousedních Dobřichovicích, neboť momentálně nemá, kam by se vrtnul.

Současná přítelkyně, moderátorka Kateřina Kristelová (37), není zatím vůbec nakloněna společné domácnosti (tedy v jejím bytě). „Katka mu dovolí přespat, ale nechce, aby se k ní trvale nastěhoval!“ prozradil Blesku její blízký kamarád, který si nepřeje být jmenován.

VIDEO: Kristelová promluvila o tom, proč nechce s Řepkou bydlet...

Video
Video se připravuje ...

Kateřina Kristelová: K Řepkovi se nenastěhuju! Začneme spolu v novém! A co svatba? Markéta Reinischová, Petr Soukup

Důvodem, proč se Tomáš musel vystěhovat z luxusní vily, jsou dluhy. Nemovitost v Černošicích oficiálně patří firmě Vlaďky Erbové. Dům byl ale zatížen obrovskou hypotékou, kterou po rozchodu s Řepkou přestala splácet. Teď se musí domu urychleně zbavit a obrovský 22milionový dluh vyrovnat. Jinak by jí hrozily ještě větší problémy!

VIDEO: Vlaďka Erbová otevřeně promluvila o rozvodu i o novém milenci!

Video
Video se připravuje ...

Vlaďka Erbová o rozvodu s Řepkou a o vztahu s novým milencem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Dost svých trablů bude mít i Řepka, na něhož se valí další milionové exekuce kvůli neplnění vyživovacích povinností na děti z prvního manželství. Trpký konec muže, který si ve Spartě, italské a anglické lize vykopal stovky milionů korun...

 

Fotogalerie
32 fotografií