Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Baculka (317 kg) chtěla být nejtlustší ženou světa. Otěhotněla a začala hubnout

Autor: shp - 
14. června 2017
20:09

Chtěla se stát nejtlustší ženou světa. Zmixované jídlo si nechala snoubencem dokonce nalévat tubou přímo do chřtánu. Monica Riley (28) z amerického Texasu minulý rok šokovala, když prohlásila své těžkotonážní plány. S příjmem 10 tisíc kalorií se vyjedla až na morbidních 317 kilo. Teď ale obrátila. Chce zhubnout, protože otěhotněla!

V jednu dobu jsem se chtěla stát nejtlustší ženou světa. Chtěla jsem být připoutána k posteli, imobilní a být krmena ještě více. Byla bych královnou a můj snoubenec by se o mě staral,“ vzpomíná Monica. Jenže teď se vše změnilo, protože baculka zjistila, že je těhotná.

Teď jsem ale otěhotněla. Byla to zpráva, že mám přestat,“ dodala Monica, která začala okamžitě s hubnutím. Cvičí a stravuje se co nejzdravěji. Během 10 týdnů se jí podařilo shodit neuvěřitelných 89 kilo. Chce ale zhubnout ještě více, protože si miminko moc přeje a nechce o něj přijít.

Už dvakrát se to totiž stalo. Poprvé když byla těhotná, ukázal ultrazvuk ve 12. týdnu, že plod nemá ruku a chybí mu spodní část těla. Podruhé potratila samovolně ve 14. týdnu těhotenství. Nyní si konečně uvědomila, že má přejídání na její tělo devastující účinky.

Chci být schopná být aktivní kvůli svému dítěti. Chci být schopná vstát a být s ním nebo s ní a dělat vše. To nemůžete dělat, když jste imobilní. Přijala jsem fakt, že moje stravovací návyky byly příšerné. Cítím se provinile kvůli potratu, když vím, že jsem to mohla změnit věcmi, které jsem jedla,“ uzavřela Monica.

Monica Riley je morbidně obézní. Pokud máte ale pár kilo navíc, můžete být i sexy:

Video  Sexy i s pár kily navíc: Víme, jak na to!  - Alice Rossi
Video se připravuje ...

guahira ( 15. června 2017 08:52 )

 Neni mozny aby si nekdo pral byt upoutan na luzku a jen aby ho nekdo krmil , prebaloval . To musi byt strasny vzdyt tyhle hodne obezny lide nemuzou ani na zachod umyt se poradne a kor zeny maji sve dny no proste ta zenska musi byt padla na hlavu a ten jeji pritel taky museji mit nejakou uchylku to neni mozny

klimap ( 15. června 2017 05:15 )

Je to hnus!

..krakonos500 ( 14. června 2017 20:49 )

Otěhotněla - také pomocí té tuby? No...možná...slon ho má prý dlouhého skoro dva metry...

hennessy7 ( 14. června 2017 20:48 )

Tvl baculka to je hodně velká fantazie, tohle je monstrum. Jak tohle vůbec mohlo otěhotnět?

Zobrazit celou diskusi