Byl to pro oblíbenou herečku nelehký rozpor. Herečka se do své role musela vžít a pocity, které měla Marika v Ordinaci – tedy nechuť ke svému dítěti a touhu po potratu – alespoň částečně  prožít. Svou skutečnou mateřskou lásku ale pochopitelně popřít nedokázala.

„Pocity moje a Mariky jsou diametrálně odlišné. Já jsem v té době prožívala obrovské štěstí, protože moje miminko je vytoužené, ale jako Marika jsem musela prožívat nechuť k dítěti. Byla to schíza,“ popsala Kerestešová svůj vnitřní souboj. Herečka se bála, že dítě, které vnímá pocity matky, bude touhle její rolí trpět.

„Celé těhotenství Mariky před kamerou bylo pro mne docela oříšek. Byla jsem pořád mezi dvěma různými emocemi. Svému dítěti jsem v duchu pořád opakovala to, že to, co na place prožívám, je jen hra. Nebylo to jednoduché vnitřně,“ prozradila deníku Aha! Kerestešová.

Naštěstí už ale nelehká doba pominula a Andrea už má prozatím dotočeno. Do porodu jí zbývá ještě měsíc, který si může konečně náležitě užít. V seriálu bude k vidění zase až po prázdninách. „Bude pauzička, uvidíme, jak dlouhá. Zvládám práci a těhotenství dobře, aktivita mi dělá dobře, je to pro mě víc přínosné, než kdybych byla doma a nic nedělala,“ podotkla Andrea.

„První trimestr byl dobrodružný, protože jeho část jsem strávila v Africe. Druhá část byla taková, že jsem se s tím učila žít a nejvíc si užívám tohle období, protože už nikomu nic nemusím vysvětlovat a cítím se dobře. Nejvíc si to užívám teď,“ svěřila o svém těhotenství Kerestešová.

VIDEO: Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá

Video
Video se připravuje ...

Andrea Keresteš Růžičková: Můj muž je jako sloup, co mě podpírá. Tereza Kovářová/BPŽ

Fotogalerie
23 fotografií