Showroom, který se nachází v komerční zóně v Čestlice – Nupaky, vedle autosalonu Auto Opat, tvoří čtyřpodlažní budova s kapacitou až 300 vyzkoušených ojetých a ročních vozů, převážně značky ŠKODA. Ty jsou tu k mání včetně záruky a kompletního servisu v nejvyšším standardu. Škodovky patří dlouhodobě k nejžádanějším ojetým autům, největší zájem je o octavie. Ty jsou také v autosalonu nejvíc zastoupené. Společnost Auto Opat vyslyšela přání zákazníků a naslouchá i současnému trendu v prodeji ojetých automobilů. Výhodná cena, kvalitní vozy se zárukou, ale také důvěryhodný prodejce a odpovídající služby jsou dnes totiž nejdůležitějšími faktory při výběru vozidel.

Z čeho vybírat?

V autosalonu Auto Opat najdete vozy různého stáří. Aby měli zákazníci co nejlepší výběr, na polovinu vozidel se vztahuje nový program pro prodej ojetých vozů ŠKODA Plus s důrazem na roční vozidla. Zásadním rozdílem oproti zcela novým vozidlům je jejich nízká cena. Vozy, jejichž stáří nepřesahuje 18 měsíců, mají i nízký počet najetých kilometrů, vždy je to méně než 30 tisíc kilometrů. A co je další výhodou? Vozy získávají automaticky čtyřletou tovární záruku!

Komplexní služby

V autosalonu v Nupakách najdete rozsáhlé zázemí pro autorizovaný servis, včetně služeb, jako je klempířství, mechanické a lakýrnické práce. Poskytovaný servis je nejen pro značku ŠKODA Auto, ale také pro vozy značky Volkswagen. Mezi služby Auto Opat patří i zajištění finančních prostředků. Specializují se jak na krátkodobé, tak na dlouhodobé půjčky, včetně operativního leasingu. Centrum je dobře dostupné z Prahy i Středočeského kraje, otevřeno je denně od 8:00 do 20:00.

Výhody jsou jasné

* Vůz si vybíráte v pohodlí, v zastřešených prostorách autosalonu

* Můžete mít téměř nové auto – v nabídce je až 150 ojetých aut  a 150 ročních vozů,  (roční vozy jsou maximálně 18 měsíců staré a mají najeto do 30 000 km).

* Dostáváte jistotu – máte garanci nákupu vozů ověřených programem ŠKODA Plus u autorizovaného prodejce ŠKODA.

Fotogalerie
2 fotografie