Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Jaká jste v posteli? Prozradí to o vás barva vašich rtů!

/
  • (iStock)
    28. června 2017 ● 06:00

    Jakou barvu rtěnky používáte nejraději? Červenou, růžovou nebo vám stačí lesk? Víte o tom, že vaše preferovaná barva nejenže souvisí s vaším znamením, ale hlavně vypovídá i o tom, jestli jste spíše sexuální dračice, nebo nesmělá?

  • 1.

    Klasická červená

    Autor: iStock

     

    Použitím červené barvy projevujete odvážný smysl pro sexualitu a ambice. Tahle barva doslova křičí: Podívejte se na mě! Navíc mužům sděluje, že jste klasický typ, který miluje eleganci. Jste pravá dáma a červená rtěnka je skvělý způsob, jak poukázat na vaši úroveň a jak zesílit váš sex appeal. V posteli si pak ráda hrajete a oceníte nejrůznější pomůcky. Rozhodně se taky nebráníte drsnějšímu milování, protože jste odvážná a energická, ochotná kdykoli převzít velení.

     

  • 2.

    Růžová

    Autor: iStock

     

    Růžová na rtech symbolizuje nevinnost a velmi často ji používají ženy, které jsou právě takové. Poněkud sytější růžový odstín znamená, že jste sice nevinná, ale máte dobrodružné sklony. Jste pravděpodobně velmi zábavná a koketní, a to i v posteli. Tak trošku lolitka, která se ráda podřídí, ale tam uvnitř ví moc dobře, co chce.

     

    Co muži nesnášejí v posteli? Podívejte se na naše VIDEO:

    Video
    Video se připravuje ...
    10 věcí, které muži v posteli nesnášejí • BPŽ/iStock.com/ccmixter.org

     

  • 3.

    Nude (tělová)

    Autor: iStock

     

    Preferujte rty, které přetřete pouze tělovou rtěnkou? Nechcete navenek moc flirtovat a přitahovat, váš styl je klasický. Ovšem pozor, čím neutrálnější barva rtěnky, tím dychtivější žena uvnitř je. První dojem ještě neznamená, že v posteli nemůžete být femme fatale. Neutrální odstíny říkají: Ráda si hraju v bezpečí. Jste v posteli spíše konzervativní, ovšem pozor, patříte mezi ženy, které se nebrání sexu a známosti na jednu noc.

     

  • 4.

    Černá

    Autor: iStock

     

    Používáte černé rtěnky? Černá je tajemná a silná, ale je také spojená s tichem. Říká o vás, že jste odvážná a že věříte něčemu vyššímu nad vámi. V posteli se můžete chovat tajemně, ovšem určitě ne nesměle.

     

  • 5.

    Žádná rtěnka nebo lesk

    Autor: iStock

     

    Pokud nepoužíváte vůbec žádnou rtěnku, v posteli budete zřejmě velmi ráda experimentovat a muži se rádi podřídí vašim choutkám. Sáhnete-li raději po lesku, i ten podobně jako růžová barva symbolizuje nevinnost. Ovšem spíše ho používají ženy, které samy nevědí, co chtějí. A to ani při sexu.

     

     

     

     

Autor: aši

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz