Krásná zpěvačka Eva Burešová se na porod poctivě připravovala a také se rozhodla, že bude rodit do vody v Krnově. Což se jí také podařilo a vše dopadlo skvěle. I přesto, že dítě vážilo 4315 gramů.  „Byla to paráda,“ řekla Super.cz Burešová. „Jmenuje se Nathaniel, je krásný,“ uvedla.

Jelikož si mladá maminka o porodu zjišťovala nejrůznější informace, uznala za vhodné využít svoji placentu sama a nenechávat ji v nemocnici. „Teď už naštěstí stačí říct, že si placentu ráda zpracuješ sama, a když si přivezeš ledničku, tak je prostě tvoje. Placenta se zpracuje podle tradiční čínské medicíny. Já jsem ji využila na homeopatika, kapsle, tinkturu a koktejl. Je s ovocem, takže přítomnost placenty nejde absolutně cítit,“ vysvětlila pro ty, kterým by tento postup mohl přijít poněkud přes čáru.

Zpěvačka si stojí za tím, že udělala to nejlepší nejenom pro sebe, ale hlavně pro svého syna. „Je to strašně dobré pro rychlejší rekonvalescenci, pro rychlý a kvalitní nástup laktace a na energii. Fakt to šíleně nakopává. A hlavně je to zdravé i pro miminko,“ uzavřela novopečená maminka.

VIDEO: Minulý rok si Eva zlomila nohu.

Video
Video se připravuje ...

Muzikálová zpěvačka Eva Burešová: Museli jí narovnat zlomenou kost! Kristýna Léblová, Lukáš Červený

Fotogalerie
19 fotografií