Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Učitelka a matka měla sex s žákem (17): Školák se pokusil zabít

Autor: shp - 
30. června 2017
15:18

Vdaná učitelka biologie na střední škole v americkém Maine se předvedla jako pořádné kvítko. Rodiče sedmnáctiletého žáka zažalovali Jill Lamontagne (29) za to, že s jejich nezletilým synem měla opakovaně sex. Zmatený mladík se pak dokonce pokusil o sebevraždu.

Když si školák sáhnul na život, vyplaval celý skandál na povrch. Mladík spolykal koktejl léků, ale naštěstí se nezabil. V nemocnici ho zachránili. Soud již vydal zákaz učitelce kontaktovat a přibližovat se k žákovi. Policejní vyšetřování mezitím probíhá na plné obrátky.

Podle obvinění měla šest let vdaná Lamontagne, která má dvě děti – malou holčičku a chlapečka, provozovat s žákem orální sex a „další věci“. Došlo k nim ve třídě, u ní v autě i u učitelky doma. Kantorku již škola dočasně suspendovala a její místo je vážně v ohrožení.

Žena se přitom prezentovala jako vzorná učitelka. Na svůj blog napsala: „Mým úkolem je být výjimečným vzorem pro své studenty.“ No, to se jí opravdu nepovedlo. Nemluvě o tom, že bude mít doma co vysvětlovat. Nejhůře je na tom ale zneužitý žák, kterému popletla hlavu.

Podívejte se na skandál z Maďarska: Ředitel orálně ukájel učitelku.

Video  Ředitel orálně uspokojuje učitelku.  - od čtenáře
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání